Nincs elegetek a sok OFF-os-ból?
Figyelt kérdés
Mert nekem már nagyon. Először nem is tudtam mit jelent, de itt felvilágosítottak. Akkor minek ír, ha nem a kérdésre válaszol?2009. aug. 10. 14:57
1/8 anonim 

válasza:

Ezt akkor most tőled tudtam meg, hogy mi az off. Használják, mert gondolom olyan jól hangzik...legalábbis az szerint aki írja :)
2/8 anonim 

válasza:

És ezt miért a Gyerekvállalás, nevelés témakörbe írtad?
Amúgy nincs elegem, mert valamilyen szinten ők is a témához kapcsolódóan írnak, csak nem a kérdésre válaszolnak.
3/8 anonim 

válasza:

egy véleményen lennék a 15:00-ös válaszadóval.
valamilyen szinten sztem ők is beleszólnak, sőt lehet hogy továbbgördítik a kérdést....
én sem értem, ez hogy került a gyermekvállalás, nevelés kérdéskörébe?!ergo elvileg akkor te is OFF-os vagy...
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 15.00-ás. Azért ide írtam, mert én egyedül itt csak a Gyerekvállalás, nevelés témakört szoktam olvasni, de azt naponta, és itt találkoztam ezzel az OFF-olással. Ezért kérdeztem meg itt. Most már érted??
2009. aug. 10. 15:33
5/8 anonim 

válasza:

A kérdés helyesen nem úgy van,hogy Off-Os hanem Offoló:D
Amúgy nem,mert ahogy írták,ők is a témához kapcsolódnak,eszükbe jut más is hát leírják,miért zavarjon,nem ártanak vele,max 1-el több választ kell elolvasni
6/8 anonim 

válasza:

Engem se zavar mert én is úgy látom a témához kapcsolódik.
7/8 anonim 

válasza:

15:00-ás vagyok
Attól, hogy te csak ezt a témakört szoktad olvasgatni, attól még ez nem idevaló kérdés.
8/8 anonim 

válasza:

Amúgy ha legalább a legelső válasz megirása előtt elolvastad volna a bevezető kis szöveget tudtad volna, hogy mi az az off. Én is szoktam off-ot írni, ami valamilyen szinten a kérdéshez kapcsolódik, de utána vagy előtte mindig válaszolok a kérdésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!