Miért imádják annyira a gyerekeket? Csak engem idegesítenek?
Mindenki annyira odavan a gyerekekért, holott szerintem annyira idegesítőek. Baba korban Vistoznak, bekakálnak, lehánynak stb és persze akkoris jaj milyen aranyos...
Később Hisztizik, visítozik és már rohangál, ha olyan kedve van akkor pedig ütlegel is.
Aztán a kamaszkorba pedig már vége a visításnak de a hiszti megmarad és jön a szemtelenség.
MI EBBEN A JÓ???
Én 23 éves koromig gondoltam, hogy nekem nek kell gyerek .Én is csak ennyit láttam belőlük, amennyit te. Aztán más lett a felfogásom. És már 2 gyerekem van, 31 évesen. A kicsi 11 hónapos.(most is itt sír, lehuppant a fenekére...lehet jobb lenne haverokkal üldögélni egy kávézóban, és arról beszélgetni, hova menjünk nyaralni az utószezonban????? nem, amikor átölel, mikor felveszem, az az igazi érés, egy el nem mondható boldogság)
A sajátomat imádom, de másét.....nem bírom elviselni. De nem is kell.
Eljön majd az az idő, amikor más értékrend lesz az életeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!