Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hasznal valaki persil expert...

Hasznal valaki persil expert sensitivet, vagy mas erzekeny borre valo mosoport a babaruhak mosasahoz?

Figyelt kérdés
Eddig dreft babyt hasznaltam,de nagyon hamar fogy es bizonytalan vagyok abban is,hogy mennyit tegyek hozza,ugyanis meg sosem hasznaltam gel allagu mososzert. Ezert szeretnek porra valtani,abban mar "gyakorlott" vagyok. Tapasztalatok?
2012. okt. 25. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem atópiás a kisfiam. Nem akarlak elkeseríteni, de ami szigorúan tilos érzékeny bőrű gyereknél, az a por állagú mosópor.

Én is a Dreft baby-t használom és most kipróbáltam a folyékony mosódiót (DM-ben vettem), attól se lett baja a gyerek bőrének.

2012. okt. 25. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Használtam, de nem voltam elájulva tőle....

Amit az első válaszoló irt (folyékony mosódió), kb. ugyanolyan hatásfokú.

Nálunk a szimpla mosódió megy most, ha nagyon foltos a ruha, előtte vagy beáztatom mosószódás vizbe, vagy folttisztitó szappannal átdörgölöm a foltot és megy a mosógépbe. Öblitőnek fél liter vizben feloldott (1-2 kanál) ecet és slussz.

Ha nagyon koszos a ruha vagy fehér adag megy, még hozzáteszek mosószódát és ennyi.

A kicsi bőre azóta nem ekcémás, mióta elhagytam a csodavarázs öblitőket és a mosódió-mosószóda "vegyületekkel" mosok.

Ja és csak annyi, hogy nálunk nagyon kemény a viz, mégis puhák a ruhák....

2012. okt. 26. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek! Igazából nem érzékeny a babám bőre,vagyis bírja ezt a mosóport (vettem végül és mostam is gyors egy adag ruhát,amit este rá is adtam),semmi elváltozás nincs a bőrén. Csak olyat mégsem mertem,amivel a mi ruháinkat mosom,ezért gondoltam,hogy váltok egy por állagú,de kímélő mosószerre. Eddig úgy néz ki bejött,bár majd kiderül,ha lesz egy makacsabb folt.
2012. okt. 27. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!