Hasznal valaki persil expert sensitivet, vagy mas erzekeny borre valo mosoport a babaruhak mosasahoz?
Nekem atópiás a kisfiam. Nem akarlak elkeseríteni, de ami szigorúan tilos érzékeny bőrű gyereknél, az a por állagú mosópor.
Én is a Dreft baby-t használom és most kipróbáltam a folyékony mosódiót (DM-ben vettem), attól se lett baja a gyerek bőrének.
Használtam, de nem voltam elájulva tőle....
Amit az első válaszoló irt (folyékony mosódió), kb. ugyanolyan hatásfokú.
Nálunk a szimpla mosódió megy most, ha nagyon foltos a ruha, előtte vagy beáztatom mosószódás vizbe, vagy folttisztitó szappannal átdörgölöm a foltot és megy a mosógépbe. Öblitőnek fél liter vizben feloldott (1-2 kanál) ecet és slussz.
Ha nagyon koszos a ruha vagy fehér adag megy, még hozzáteszek mosószódát és ennyi.
A kicsi bőre azóta nem ekcémás, mióta elhagytam a csodavarázs öblitőket és a mosódió-mosószóda "vegyületekkel" mosok.
Ja és csak annyi, hogy nálunk nagyon kemény a viz, mégis puhák a ruhák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!