Van Budapesten olyan turkáló, ahol babaruhák vannak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 12:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem, szinte mindegyikben van,legalábbis ahol én eddig voltam, minden volt. A Hádában a Camponában biztosan van, de sajnos én vidéki vagyok, így többet nem ismerek! Viszont sétáltunk és a MAMUT közelében, láttam egy kifejezetten babás turit, de a címet nem tudom!
2/4 anonim válasza:
Háda Köki terminál. Nagyon sok és jó ruhák vannak. Igaz vállfás, nem turis.
3/4 anonim válasza:
Van egy Háda a Keleti pályaudvarnál, ahol csak baba- és gyerekruhák vannak.
4/4 anonim válasza:
Az Üllői úton a kispesti piaccal szemben (XIX. ker.). Nem tudom, hány szám, de egy virágbolt és egy Spar között van. Sokkal olcsóbb, mint a Háda, és ugyanolyan jó.
A Kispest áruházban, amely a kispesti piacnál van. (az előzőtől kb. 2 percre) Olcsó, jó, és nagyon bőséges a választék.
A Family Centerben, Kőbányán. Sibrik Miklós út. Nagyon olcsó (100-500 Ft/db), és rendes, jó minőségű ruhák vannak. Bár itt inkább gyerekruha van vegyesen, babaruhát is lehet közte találni, de kisebb a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!