Budapesten-pest megyében hol van jó turkáló? Tapasztalatok?
Angol turi: Háda Kft. (www.hadakft.hu) A honlapon fent van az összes üzletük.
Nekem a Keletinél a Thököly-Murányi utca sarkánál lévő esik útba. Ez kilós turi.
És most már külön szedték a gyerekturit, az is a Keletinél van, ahogy befut a 7-es busz, látod onnan a sok angol zászlós kirakatot. :)
Nekem nagyon bevált!
A Nagyvárad térnél az Üllői úton van, a parkolóval szemben. Ez is Háda kft-s, így ha rákeresel az oldalukra megtalálod a pontos címüket. Kilós áru majd minden Hádás üzelt. Van darabos is (minden be van egyenként árazva), de az kicsit drága. Az Üllői üti üzletükben pont holnap lesz teljes árucsere, amikor is mindenki az üzlet előtt tolong már nyolckor. Ezért érdemesebb kicsit később menni, ha "ép bőrrel" meg akarod úszni a kalandot. Jó turkizást!!!
Csak hogy felcsigázzalak: a minap túrtam Hádás boltban (IV. kerületben) 5 rugit, 9 bodyt, kardigánt, kisnadrágot, takarót, fejvédőt a kiságyra és csak 3000..-ot fizettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!