Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Műszálas anyagból babaruhák,...

Műszálas anyagból babaruhák, mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
Örököltünk egy csomó bébiruhát, aminek örülök, viszont vannak köztük olyanok, amik bizony műszálasak (zoknik, rövidnadrágok, trikók főleg). Nem szívesen adok ilyeneket rájuk, mert nekem se kényelmes és a bőrük is érzékeny. Szerintetek van, aki szívesen fogadna ilyesmit vagy hirdessem meg 1Ft-ért valahol? Kidobni mégsem lenne szívem őket, hiába hogy nem vesszük hasznát.
2012. júl. 20. 13:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Én se szeretem a műszálast. Fel is vagyok háborodva, mikor valamire ráírják, hogy 100% pamut, de jó, ha van benne.

Vidd el a védőnőnek, Ő majd odaadja szegény rászorulónak. Esetleg a családsegítőbe.

2012. júl. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!