Babakocsi választás! Tomas, Kunert, Adbor, Anmar, Adbor?
Kedves gyakorló Anyukák!
Segítségetek kérem!
Babakocsi választás előtt állok, több típust is kinéztem, de sajnos nemtudok választani, szinte egyiket sem láttam élőben, a neten szinte csak illusztrált képeket találni.
Ha lenne tapasztalat,kérem osszátok meg velem, esetleg ha van képeket is szívesen várok.
Jelöltek:
-tomas bomble bee multifunkciós
-kunert silver multi
-adbor arte 3*3
-adbor marsel
-anmar hilux 3in1
Mindegyik multifunkciós, váz+mózes+sport+hordozó.
Köszönöm
Egyik sem :( bocsánat....
Nagy batár irányíthatatlan mind :(
Mi most tervezzük a tesót.De ha sikerül akkor Tomas multifunkciós babakocsit fogunk venni.Nekem nagyon tetszik és az ára is jó.
A többi se rossz,csak drágábbak.De végül is teljesen olyanok mint a tomas.
Utolsó vagyok
Még annyit.Hagyjuk már ezt a lengyel babakocsi szöveget.Mindenki leszólja,nekünk a kislányomnak is lengyel babakocsija volt és nem volt vele semmi gond.15 hós koráig használtuk és újszerű állapotban adtam el.
1. vagyok. Úgy tudtam, hogy a Bergon nem lengyel.
Arról meg, hogy mindenki leszólja a lengyel kocsikat: Újonnan vettünk egy Raf-Pol kocsit. Fél évig használtuk, és eltört a váz(!), kipotyogtak a csavarok, elhajlott a váz, öntési hibás a karfa, lötyög a tolókar hiába húzzuk meg a csavarokat, stb. Annyiból viszont nagyon szeretem, hogy nagy, nagyok a kerekei (a tavalyi nagy hóban simán tudtam tolni), nagy a fekvő felület is, így kényelmes a lányomnak.
A fent felsoroltak miatt nem kéne még egyszer lengyel babakocsi. Bár lehet a Bergon Q12 kivételt fog képezni, hátha nem hullik szét a százezres kocsi. :)
Húha! Látom megoszlanak a vélemények! De szinte akármelyik babakocsit nézem,mmindegyik lengyel gyártmány!
Szerintem amit max kiszeretnénk Adni érte az 80eft, használtat azért nem szeretnénk venni, mert úgy vagyunk vele, hogy kistesónak is jó legyen egyszer, ne kelljen újat venni.És ahogy nézegetem a használtakat, eléggé elvannak szállva az árakkal, szinte annyi,mint az új!Nagyon ki kell fogni, de már nemsok időm van válogatni! És szerintem ennyi pénzért már kapni jót?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!