Babakocsi, nehéz választás?
Sziasztok!
Gondolom nem Én vagyok az egyedüli aki nagy gondban van a babakocsi választással. Rengeteg kérdést végigolvastam ezzel kapcsolatban itt az oldalon, de a mai napig tanácstalan vagyok :)
A kocsi vásárlás nem olyan sűrgős, de szeretnék időben körülnézni.
Ami fontos:
- Családiházban lakunk, nem kell majd cipelgetnem a kocsit, buszra sem szállunk, a kocsink pedig jó nagy- a csomagtartó is :)
- nagy kerekű, strapás kocsi kéne, mivel nem városi "cirkáló " lenne javarészt.
Amiben pedig nem vagyok biztos, és ami a legfontosabb lenne. 3 vagy 4 funkciós kocsi? Azok a babakocsik amikhez van hordozó: mennyire kényelmes a babának a hordozó? Érdemes lenne inkább olyan kocsit nézegetnem amihez kényelmes, nagy mózes van, és vennék a kocsiba rendes gyerekülést, vagy szerintetek érdemes venni hordozós babakocsit? -Bevallom ez azért tűnik praktikusnak, mert kiveszem a kocsiból a hordozót és rárakom a babakocsi vázára, nem kell a hidegben/melegben a babát kivennem az ülésből majd bele a mózesbe....
Vélemények? Nagyon köszönöm!!!!
Nekünk 4 babakocsink van,mert mindegyiknek van előnye is és hátránya is.
1.Haberkorn Variosport
-jó:könnyen tolható,viszonylag könnyű
-rossz:nem átfordítható a tolókar,hamar kinőttük a mózest
2.Pierre Cardin 822
-jó:átfordítható tolókar,ami állítható is,bolygósítható első kerék,dönthető háttámla
-rossz:ezt is hamar kinőttük,és nekem nem volt jó tolni,alacsonyabbaknak tökéletes
3.Touragoo Track:
-jó:nagy helye van a babának,télen a nagy hóban sem akad el
-rossz:nincs bolygósítható kerék,nehéz a babakocsi
4.Tesco-s sport kocsi
-jó:könnyű
-rossz:nehezen lehet tolni
Falura egy régebbi típusú is jó/tapasztalatból mondom. Minél nagyobb annál kényelmesebb a babának. Hordozót nem értem miért erőlteted. Miért kéne rárakni a babakocsira falun? Egy akármilyen mezei jó hordozóból, abba tolni gyereket szerintem felér egy kínzással. Beviszed meg kiviszed benne a gyereket ennyi. Ha nagy a kocsitok akkor úgyis mindig viszed a babakocsit, annál meg nincs kényelmesebb.
Szerintem még a bolygós kerék is teljesen fölösleges.
Ami azt jelenti, hogy valószínűleg olyan kocsit veszek majd amihez van hordozó, és amikor nagyon muszáj abba rakom, a bevásárlás erejéig.
A nagy sétáknál meg a mózesbe. Régi kocsit pedig nem vennék. De köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!