Hogyan kell beszerelni az autóba a gyermekülést?
Figyelt kérdés
Amikor megszületett a lányunk, rokonoktól kaptunk egy 9 kg-tól használható gyerekülést, amit ők már nem használtak. Most akartuk beszerelni, de furcsán hátrafelé dől az egész, nem ülő helyzetben van a gyerek benne, hanem kissé hátrafelé dől. Ha kivesszük, akkor a padlón teljesen jó. Nem emlékszem, hogy bárkinél is láttam volna így megdöntve, mindenhol rendesen ül a gyerek, csak nálunk nem. Hol rontottuk el?2012. okt. 24. 13:13
1/9 anonim válasza:
Az autótok ülésének kialakítása miatt van ez. Milyenetek van? Nekünk opel vectra b van, mi úgy oldottuk meg, hogy egy plédet összehajtottam, és az ülés talpa alá tettem. Így nem csúszik el az ülés. :)
2/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs milyen ülésről van is szó...ám több lehetőség is van:
1. megkérdezed azt,aki adta
2.beírod a googl-ba,hogy xy ülés bekötése
3.ide írsz,és legalább a nevét leírod,hátha valakinek olyan van.
3/9 anonim válasza:
1. válaszolónak:ugye azt tudod,hogy az szabálytalan,és így az egész ülés dolog funkcióját vesztette?Inkább dőljön kicsit,mint házi "tákolással" kössük be.
4/9 anonim válasza:
Normálisan be van kötve az ülés, a talpa van csak alátámasztva. Miért is veszítené funkcióját? (1.)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekünk opel astránk van. Én is gondoltam rá, hogy az autóülés kialakítása miatt lehet, meg az alátámasztásra is gondoltam, de nem voltam biztos benne, hogy ez a megoldás. Meg furcsáltam, hogy mindenki másnál patentul megy minden, mi meg egy gyerekülést se vagyunk képesek elsőre beszerelni.
2012. okt. 24. 13:24
6/9 anonim válasza:
Nekem is itt javasolták, hogy támasszam meg, és így nem fog hátra dőlni. (1.)
7/9 A kérdező kommentje:
Az ülés Cam ciao plus típusú, és Opel Astrába szerelnénk. Akitől kaptuk az ülést, elég messze lakik, évente kétszer találkozunk. Telefonon azt mondta, hogy nem érti a problémát
2012. okt. 24. 13:30
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
De miért baj, ha egy kicsit hátra dől? Nem tudnál képet feltenni, hogy hogy néz ki a kocsiban? Mert pl én is kicsit megdöntöm az ülésemet, mert úgy kényelmes. Lányom autós ülése is kicsit döntve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!