Besafe izi comfort x3 (x1) típusú autós gyermekülést ki milyen autóban használ?
Figyelt kérdés
Nekünk sx4-esünk van, és kíváncsi lennék, hogy bármelyik autóba jó-e. Találtam egy helyet, ahol jó áron van, és ingyen szállítják az ülést, így cikinek tartom, hogy elmenjünk máshova bepróbálni :(2011. ápr. 15. 20:01
1/8 anonim válasza:
Suzuki Swit(2007) & Skoda Octavia (2010)
2/8 anonim válasza:
Bocsi :off....
Kedves Első!!!
Swiftbe jól elfér???
Mert én most akarom majd cserélni az ülésünket és ilyet szeretnék...csak nem tudtam,hogy be fog e normálisan férni vagy úgy járok,mint az elsővel...
3/8 anonim válasza:
Anyósülés mögött van, elfér rendesen.
első
4/8 anonim válasza:
Renault Megane kombiba használom az X3-at.
5/8 anonim válasza:
X3-ast használunk egy mazda6-ban anyósülés mögött. De a tesómék Fiat Stilo-jában is tök jól elfér.
6/8 anonim válasza:
A mi kis ford fiestánkban is elfér.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2011. ápr. 16. 09:28
8/8 anonim válasza:
Honda Civicben használtuk, teljesen jó volt, és a párom bmw-jében is. Viszont van egy 2007-es suzuki vitaránk, na abba nem jó, mert amúgyis magasabban van a hátsó ülés sor, az ülés is magas, elférni elfért benne, csak a fiam volt már olyan magasan benne, mintha kakasülőn ülne:) Így abba vettünk egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!