Ti is azt tapasztaljátok, hogy a mai világban egyre inkább divat a gyermektelenség?
Figyelt kérdés
Ufóként néznek rám,mert 24 évesen babát szeretnénk. Van hol laknunk,autónk,munkahelyünk,félretett pénzünk,mégis sokan úgy gondolják,miért nem élünk még,miért nem bulizunk még. Nem vitát szeretnék nyitni,csak nem értem,miért jó,hogy a gyermekvállalás 25 év alatt már szinte teljes felelőtlenségnek számít.2012. okt. 24. 12:16
11/12 anonim válasza:
Utolsó!Költözz Iránba,de előbb változz nővé!:)
12/12 anonim válasza:
Azért ne feledkezzetek meg a meddő párokról sem, mert egyre inkább nő a számuk. Sajnos mi is közéjük tartozunk. 26 voltam amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, és most 32 vagyok és még mindig nem sikerült. Sok pár küszködik hasonló problémákkal, csak nem verik nagy dobra. Mert egyszerűbb azt mondani, hogy nem akarunk gyereket, mint magyarázkodni és hallgatni a nagyokosok tanácsait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!