Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves lányoknál fog...

Hány éves lányoknál fog megálni ez a divat?

Figyelt kérdés

A rib@ncos divatra gondolok vagy ahogy ma mondják "nöies"!

Azon már meg se lepödök hogy a pesten a 14-15 éves lányok platform cipökbe rohangálnak meg cicanagrágban rázzák a seggüket és agyon vannak sminkelve!

De ahogy olvasom ez már megy a 6. osztályos lányoknál is!

Emlékszem 2003 ban amikor én 5. osztályos voltam az akkori 8. osztályos lányoknak max enyhe smikjük volt és normálisan öltöztek nem ilyen kurv@san!

6 év múlva 3.-4. osztályos lányok fogna túsarkúba meg agyonsminkelve rohangálni?

2012. máj. 25. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 10 év múlva az elsősök miniszoknyában meg topban, magassarkúban fognak iskolába járni. Természetesen fullra kisminkelik magukat, műkörmük is lesz, és műmelleket kapnak majd a szülinapjukra.
2012. máj. 25. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor fog megállni, ha a szülők jobban oda fognak figyelni a gyerekükre. Én biztos nyakon verném a lányom, ha kur.vának öltözne 14 évesen meg melltartóban fotózná magát.

A pedofiloknak biztos tetszik, amúgy meg gyomorforgatóak ahogy kinéznek ezek a koravén gyerekek.

2012. máj. 25. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom de ezt valami biztos gerjeszti, nem magától van, valami előnyük származik belőle...
2012. máj. 25. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elveszik maguktól a gyerekkor legszebb, befejező éveit, semmi átmenet nincs, ezekből lesz huszonéves korukra a kiégett, zavarodott fiatal felnőtt, aki addigra már annyit csalódott, hogy képtelen lesz normális párkapcsolatot kialakítani.
2012. máj. 25. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hollandiában is olyan 11-12 éves kortól lehet ezt megfigyelni. Rendszeresen leesik az állam, amikor fiatal lányok életkorát kérdezem, pláne, hogy a hollandok még magasak is. Ennyi idősen minimum 16 évesnek néznek ki. És az anyukájuk büszkén villog mellettük...
2012. máj. 25. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
az mind szép és jó,hogy kapják a srácoktól a dicsérő szavakat,az elismerést,kiadják nekik egy szó nélkül a cigit és az alkoholt..de mire fel? Ez kell a mai fiúknak,a lányok meg mind majmolják egymást,hogy megfeleljenek a tömegnek.. De könyörgöm, ez a helyes? Csinálják csak,én azt mondom. Öregítsék magukat,aztán majd sírjanak 25 évesen,hogy 50nek látszanak..
2012. máj. 26. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Ez semmi, én attól kapok idegbajt, ha a pelusra ráhúzzák a csőnacit, a kisbabán bőrkabát van, stb. Legtöbbször a szülők se normálisak.
2012. máj. 26. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, sajnos igazad lett.
2018. nov. 29. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!