Szerintem 10 év múlva az elsősök miniszoknyában meg topban, magassarkúban fognak iskolába járni. Természetesen fullra kisminkelik magukat, műkörmük is lesz, és műmelleket kapnak majd a szülinapjukra.
2012. máj. 25. 21:50
2/8 anonim válasza:
Ez akkor fog megállni, ha a szülők jobban oda fognak figyelni a gyerekükre. Én biztos nyakon verném a lányom, ha kur.vának öltözne 14 évesen meg melltartóban fotózná magát.
A pedofiloknak biztos tetszik, amúgy meg gyomorforgatóak ahogy kinéznek ezek a koravén gyerekek.
2012. máj. 25. 21:58
3/8 anonim válasza:
Nem tudom de ezt valami biztos gerjeszti, nem magától van, valami előnyük származik belőle...
2012. máj. 25. 21:59
4/8 anonim válasza:
Elveszik maguktól a gyerekkor legszebb, befejező éveit, semmi átmenet nincs, ezekből lesz huszonéves korukra a kiégett, zavarodott fiatal felnőtt, aki addigra már annyit csalódott, hogy képtelen lesz normális párkapcsolatot kialakítani.
2012. máj. 25. 22:07
5/8 anonim válasza:
Hollandiában is olyan 11-12 éves kortól lehet ezt megfigyelni. Rendszeresen leesik az állam, amikor fiatal lányok életkorát kérdezem, pláne, hogy a hollandok még magasak is. Ennyi idősen minimum 16 évesnek néznek ki. És az anyukájuk büszkén villog mellettük...
2012. máj. 25. 22:20
6/8 anonim válasza:
az mind szép és jó,hogy kapják a srácoktól a dicsérő szavakat,az elismerést,kiadják nekik egy szó nélkül a cigit és az alkoholt..de mire fel? Ez kell a mai fiúknak,a lányok meg mind majmolják egymást,hogy megfeleljenek a tömegnek.. De könyörgöm, ez a helyes? Csinálják csak,én azt mondom. Öregítsék magukat,aztán majd sírjanak 25 évesen,hogy 50nek látszanak..
2012. máj. 26. 10:27
7/8 anonim válasza:
Ez semmi, én attól kapok idegbajt, ha a pelusra ráhúzzák a csőnacit, a kisbabán bőrkabát van, stb. Legtöbbször a szülők se normálisak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!