Mivel lehet kiszedni a bodyból és a törölközőkből a foltokat?
Figyelt kérdés
Konkrétan a kakis foltokat.Próbáltam a Venish-t,áztattam,de nem szedte ki.Törölközőnél meg magasabb hőfokon mostam,de szintén nem használt :(
A segítséget előre is köszönöm.
Egy kezdő anyuka
2012. okt. 23. 19:04
1/3 anonim válasza:
Gallérmosó?
De utána nagyon ki kell ám öblíteni.
2/3 anonim válasza:
Vanish szappan, de jól be kell dörzsölni a foltot és utána kimosni.
A Lidl-ben kapható fehér flakonos folteltávolító, próbának vettem, nálam a hasmenéses kakafoltot simán kiszedte, mindenféle áztatásos balhé nélkül. Este befújtam, reggel indítottam egy szokásos mosást és eltűntek a foltok. Nem drága, egy próbát megér.
3/3 anonim válasza:
eurosban vettem folteltávolító pasztát, jó nagy doboz 290 ft, csak rákenem és dobom a gépbe, azelőtt mosószappannal dörzsöltem az is nagyon jó de én lusta vagyok sikálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!