Mikortól kezdtetek vásárolni a babának?
Még a terhesség előtt? Vagy a terhesség hányadik hetén? Mit vettetek meg leghamarabb?
Mennyit költöttetek összesen?
6. hónaptól. Igaz, én otthon voltam a 8. héttől, de addig csak nézelődtem és a kelengyelistámat állítottam össze.
Mi az, ami szerintem fontos, ami jó ha van, és ami egyáltalán nem kell nekünk (nyári gyermek).
Első volt az átalakíthatós kiságya (140×70; 14 éves koráig tudja használni), amit megvettem 20 ezerért a boltban. Minta darab volt, egyszer sem használt. Hül*ének is megérte ennyiért (faktum bútor).
Hozzá vettem még kókuszmatracot 7ezerért.
Börzén sok mindent vettem (ruhák, játékok).
A pelenkázót és a babakocsit utolsó héten hoztuk el.
A bababoltban volt egy kis fennakadás. Oly annyira, hogy be is zárt utána pár héttel és adócsalásért a tulajt feljelentették ... :)))
18. Hèten megtudtam lány lesz, na akkor elkezdtem venni a csajos rucikat!
A babakocsit, baba bútort, kádat... olyan 30 hetesen kezdtem el vesztegetni. 35 hetesen minden megvolt!
szia! a 12. heti vizsgálat előtt vettünk két kis h.ujjú felsőcskét mert 290 volt a kikben. azóta kaptunk még egy pár zoknit,meg tegnap voltam ismerősnél babaruha nézőben. félreteszegettük ami tetszett, tett el nekem mellszívót,meg pihenőszéket. igaz még ki nem fizettük, meg a ruhákat is csak félig válogattam ki,mert nem tudjuk kisfiú e a pocaklakó vagy kislány. de engem megnyugtatott,hogy már van pár dolgunk félretéve.
holnap leszek 18 hetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!