Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az, hogy főállású anyuka?...

Mi az, hogy főállású anyuka? Ki lehet az, és meddig? Milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
És akkor miből él a főállású anyuka?

2012. okt. 23. 01:12
 1/8 anonim válasza:
5%

egy nő, akinek gyereke van, és nem dolgozik, hanem a gyerekkel van.

ennyit jelent

remélem ez nem egy komoly kérdés volt

2012. okt. 23. 01:17
 2/8 A kérdező kommentje:
De,ez egy komoly kérdés.Vagy ezek szerint még te se hallottál róla.A kérdéseimre továbbra is várom a választ.Azt én is sejtettem,amit előző hozzászóló írt,de itt valami másról van szó.
2012. okt. 23. 01:28
 3/8 anonim ***** válasza:
3%
Úgy tudom,4 kiskorú gyereked kell,hogy legyen,és as államtól kapod a pénzt,mint főállású családanya.In.5 évesen rokonom 100 000ft-it kapott így havonta.
2012. okt. 23. 02:29
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Ne evvel van baj a hozzá állassal egyből cigányos,na ez most mi volt....

Attól még apuka dolgozhat így is nehéz munkát találni nem hogy 3 gyerek mellett és ha az is bűn,hogy nagycsaládod akar akkor lehet szülni-e kéne azoknak a dámáknak is akik nem akarnak...lassan mi leszünk a kisebbség vagy már azok is vagyon...

Szerintem a kérdezőnek nem ez életcélja

Itt egy link:

[link]

2012. okt. 23. 05:43
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
3 gyerek mellett lehet igenyelni, GYET-nek hivjak. A legkisebb gyerek 8 eves koraig jar, lehet mellette dolgozni heti 30 oraban. Osszege a Gyes osszege es nem gyerekenkent jar. Azaz 3 gyerekre 1 Gyet (28500 ft) es 3 csaladi jar. (3*16000)
2012. okt. 23. 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Ilyen 100.000 ft-os dolog nincsen, az szerintem a nevelőszülőség amire egy előző válaszoló gondolt, hogy odaveszel 8-10 gyereket és akkor hivatásos nevelőszülőként (tanfolyam és alkalmassági után) valóban kapsz fizetést, de azért az se lehet vidám fáklyás menet, 10 idegen gyerkőcöt nevelni, gyakorlatilag ha csak a fizikai ellátásukat nézzük, akkor is eltelik vele a nap hogy reggeliztetés, főzés oviba iskolába vitel hazahozatal, leckék, házimunka mosás teregetés vasalás esetleg ha van kert meg háztáji az is...Szóval nem irigylem.

Nekem "csak" 3 saját van de estére "leteszem a hajam" kb. mire mindennek a végére érek.

Amit kérdezett a kérdező az a gyet nevű ellátás ami annyi mint a gyes. 25 ezer kb. kézhez. Na ezért nem "éri meg" szerintem "otthon maradni" akit ez mozgat gyerekvállalás terén az nagyot fog koppanni.

2012. okt. 23. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:
az a nyomorult senkiházi aki leszavazta a 6os választ, igazán elmondhatná mit nem írtam jól!!!
2012. okt. 23. 12:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Köszönöm a válaszokat!(Én nem szavaztam le senkit,tudom,nem is vádolt senki ezzel)

2012. okt. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!