Mi az, hogy főállású anyuka? Ki lehet az, és meddig? Milyen feltételekkel?
egy nő, akinek gyereke van, és nem dolgozik, hanem a gyerekkel van.
ennyit jelent
remélem ez nem egy komoly kérdés volt
Ne evvel van baj a hozzá állassal egyből cigányos,na ez most mi volt....
Attól még apuka dolgozhat így is nehéz munkát találni nem hogy 3 gyerek mellett és ha az is bűn,hogy nagycsaládod akar akkor lehet szülni-e kéne azoknak a dámáknak is akik nem akarnak...lassan mi leszünk a kisebbség vagy már azok is vagyon...
Szerintem a kérdezőnek nem ez életcélja
Itt egy link:
Ilyen 100.000 ft-os dolog nincsen, az szerintem a nevelőszülőség amire egy előző válaszoló gondolt, hogy odaveszel 8-10 gyereket és akkor hivatásos nevelőszülőként (tanfolyam és alkalmassági után) valóban kapsz fizetést, de azért az se lehet vidám fáklyás menet, 10 idegen gyerkőcöt nevelni, gyakorlatilag ha csak a fizikai ellátásukat nézzük, akkor is eltelik vele a nap hogy reggeliztetés, főzés oviba iskolába vitel hazahozatal, leckék, házimunka mosás teregetés vasalás esetleg ha van kert meg háztáji az is...Szóval nem irigylem.
Nekem "csak" 3 saját van de estére "leteszem a hajam" kb. mire mindennek a végére érek.
Amit kérdezett a kérdező az a gyet nevű ellátás ami annyi mint a gyes. 25 ezer kb. kézhez. Na ezért nem "éri meg" szerintem "otthon maradni" akit ez mozgat gyerekvállalás terén az nagyot fog koppanni.
Kedves Mindenki!
Köszönöm a válaszokat!(Én nem szavaztam le senkit,tudom,nem is vádolt senki ezzel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!