Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaptunk egy P. Cardin hordozót...

Kaptunk egy P. Cardin hordozót, de a karja vagy mi, amit fogunk, álló helyzetben kb 10 cm-rt elmozdul előre-hátra irányban! (? ) Ez normális a hordozóknál?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen
2012. okt. 21. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Használtan kaptátok?? Mert ha igen akkor ki van már járva, ahogy ugye felemelték meg letették. De ha új, akkor lehet hogy csak holtjáték vagy nem tudom hogyan hívjam.
2012. okt. 21. 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem új, emiatt kérdezem! Biztonságos lehet, vagy vegyek inkább egy másikat?
2012. okt. 21. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:

A mi hordozónk karja is lötyög, újonnan vettük. És szinte az összesé, amit a boltban megnéztünk.

Ettől függetlenül nem mondanám biztosra, hogy a hordozótok teljesen biztonságos. Esetleg menjetek el egy bababoltba keressetek hasonló típusú hordozókat, és nézzétek meg, hogy elmozdul-e a fogantyújuk.

2012. okt. 21. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk Chicco van, annak is lötyög a fogantyúja, de nem 10 cm-t.

Sztem is nézz meg PC hordozókat, ha normális az eladó, akkor segít is Nektek.

2012. okt. 21. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A 10 centi kilengés szerintem nem normális. Én így félnék használni! Nekünk egy egyszerű nania hordozónk volt, és egyáltalán nem lengett ki a karja.
2012. okt. 22. 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. okt. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!