Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szeretnék gyereket, ez...

Dexy kérdése:

Nem szeretnék gyereket, ez normális?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Környezetemben már nem egy korombeli ismerősömnek van gyereke. Én még bele gondolni sem akarok abba hogy egyszer szülnöm kell. Nem igazán vagyok baba rajongó, és igazából ők sem kedvelnek engem. A párom édesanyja és az én anyukám is teljesen meg vannak győződve arról hogy lesz unokájuk. A párom is majd szeretne, CSAK ÉN NEM ! ez normális ???
2012. okt. 14. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy még érett rá és kész, ennyi a történet. Én 22 vagyok és a hajam égnekáll, ha ez eszembe jut, én még "gyerek" vagyok ehhez. 30 éves korodig ez bőven változhat.
2012. okt. 14. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Én később sem szeretnék ... Körülöttem meg mindenki várja ! Félre tesznek póját, mert majd ugy is kell, anyukám össze szedte a szines ceruzákat mert az majd kell az unokájának stb ...
2012. okt. 14. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Baromság, már ne is haragudj, de honnan tudod mégis, hogy 10 év múlva mit akarsz? Ez ilyen 10 évesen én űrhajós leszek hozzáállás. Azért kapálózól ennyire ellene kézzel-lábbal mert anyóspajtás meg édesanyád is pörög a témán. Hülyét kapnék én is tőle az biztos és csakazértis a magam igazát hajtanám. 20 évesen amúgy sem szülni kell, hanem valami kezdeti karriert építeni, hogy később ne a semmiből kelljen önálló életet kezdeni.
2012. okt. 14. 15:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Igazad van, ezt már csak nekik kell megérteniük.

Egyébbként meg nem csak arról van szó h nem akarok most gyereket, egyáltalán nem szeretem őket másét se ! Nem gügyögök velük, nem olvadok hogy jajj de aranyos, egyáltalán nem vonz !

2012. okt. 14. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem foglak győzködni, hogy majd a sajátod fogod, csak azt értsd meg, lehet 10 év múlva már akarsz gyereket, ha megérettél rá. Mindenkinél beüt a biológiai óra egyszer. Ha meg, nem akkor nem. De ezt 20 évesen nem lehet kijelenteni, mert nem tudhatod, nagyon fiatal vagy még. A te "dolgod" a tanulás/munka és az, hogy ÉLJ. Most kell megtenned, nem 40 évesen gyerek mellett. Anyósékat állítsd le, mert ez is rátesz egy nagyon nagy lapáttal a dologra. Aztán élvezd az életed, ki tudja mi lesz idővel.

Hozzátenném totál megértelek, a házban pl. nemrég lett újszülött, de a nő nem gyereket, hanem kb. légvédelmi riasztót szült, az agyamra megy. Meg az összes hisztis kiskölyök evvel együtt. De ettől még nem mondom, hogy nekem soha nem kell, csak hogy mostanság egész biztos nem :)

2012. okt. 14. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:

20 évesen én sem akartam, ez teljesen normális. 30 fölött már nem zárkóztam el teljesen a gondolattól, végül 39 évesen szültem és életem legjobb döntése volt! :)

Ha viszont később sem szeretnél, akkor igenis becsülendő, ha tartod magad az elhatározásodhoz és nem szülsz csak azért, mert ez társadalmi elvárás. Sokkal jobb ez így, minhta ütnéd/vernéd, nem szeretnéd, nem nevelnéd a gyerekedet, akit a világ rád eröltetett - sajnos ismerek ilyen családot a környezetemben.

2012. okt. 14. 16:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2012. okt. 14. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Elképzelhető, hogy így fogod leélni az életed, és előre mondom, ne haragudj, ha egy kicsit túl nyers leszek, de ez esetben nagyon, de nagyon figyeljetek oda a fogamzásgátlásra.
2012. okt. 14. 17:06
 9/10 A kérdező kommentje:
persze hogy vigyázunk. ha meg mégis teherbe esnék, rögtön abortálàs!
2012. okt. 14. 18:17
 10/10 anonim válasza:

Ezzel én is ugyan így vagyok :)

Nekem sem kéne gyerek az tuti .. és nem is szeretem őket ..

én a kutyákért vagyok oda de nagyon :D

inkább tartanék 10 kutyát minthogy 1 gyereket szüljek :))

2012. okt. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!