Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális hogy még nem jött meg?

Normális hogy még nem jött meg?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hónapos babám. Első vérzésem Július 17. én volt ami egy napig tartott utána augusztus 13tól 20ig utána meg szeptember 16tól 23 ig. Pontosan nem tudom talán szeptember 27.én vagy október 4. én szeretkeztünk utoljára. Előtte Szeptember 9.-én. Mindig védekezünk óvszerrel. A fiamat még szoptatom. Leginkább délbe szokott mást is kapni cici mellett. Normális hogy még nem jött meg? Nem állt volna még be?
2012. okt. 19. 23:13
 1/3 Jégtánc ***** válasza:
Normális igen,amíg szoptatsz előfordulhatnak rendszertelenül.
2012. okt. 20. 06:48
 2/3 anonim ***** válasza:
normális! én az orvosomtól kérdeztem, már tövig rágtam a körmöm, amikor a 8. hónapban sem volt semmi...majd mikor 10 hónapos múlt a fiam, akkor jött meg először. Utána 2 hónap szünet és a harmadik hónaptól állt be "rendesen". Én is csak szoptattam, eddig kihúztuk:-)
2012. okt. 20. 09:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma jött meg. Miért késhetett ennyit?
2012. okt. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!