Jött ma családi és gyes?
Figyelt kérdés
nem jó a telefonom az internet bank meg késöbb mutatja csak és kell mennünk oviba.köszi a választ!:)2012. szept. 3. 07:26
3/9 anonim válasza:
sajnos ma nem lesz....
ez van holnap reggel a számlán lesz
se az államkincstár se az OEP a 4 órás "szabályt"nem tratja be munka idö befejezése elött 4 órával utalnak hogy véletlenül se ma kapd meg
4/9 anonim válasza:
de agyesre nem érvényes hogy átjön 4 órán belül?
5/9 anonim válasza:
nem sajnos se gyed, se gyes, se családira ez nem vonatkozik a 4 órás szabály
6/9 A kérdező kommentje:
én olyat is hallottam h van aki már pénteken megkapta a családit.aki közalkalmazott....akárhogy is szemétségnek tartom h decemberben napokkal elöbb megjön iskolakezdés elött meg nem??....szégyen Magyarország
2012. szept. 3. 09:04
7/9 anonim válasza:
decemberben sem jön meg napokkal előbb.Minden hónap első munkanapján utalnak,kivéve ha az hétvége.
8/9 anonim válasza:
A hónap elsô munkanapja nem lehet hétvége. Ha a hónap elsô napja (elseje) hétvége, akkor az utána következô elsô munkanapon utalnak, és következô nap lesz a számlán.
9/9 anonim válasza:
bocsi ünnepet akartam írni,de valahogy a hétvégén jár az agyam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!