Jött már valakinek ma családi pótlék, vagy csak holnap számítsak rá?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 09:10
1/12 anonim válasza:
Otp-s vagyok, nem jött.
De nem is vártam mára, mert a hónap első munkanapján utalja a MÁK, másnap van a számlán. Ma az első munkanap, holnap érkezik meg.
3/12 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy ma érkezik meg :(
4/12 anonim válasza:
Holnap jön. (Legalább ezeken a francos hosszú hétvégéken, amikor azok a hónap elejére esnek, utalhatnák előbb...)
5/12 anonim válasza:
Mivel mindig a hónap első munkanapján utalnak, csak az kapta meg ma, akinek ugyanazon banknál van a számlája, mint ahonnan a MÁK utal. A többieknél van egy nap átfutás, postán pedig általában 3-4 nap, szóval postán szerintem csak hétfőn érkezik meg.
6/12 anonim válasza:
Egyik lakossági személynek sincs ott a számlája, ahol a MÁKnak . . .
Ezért holnap lesz a számlán.
7/12 anonim válasza:
Bocsi, utólsó, igazad van! :-) az a tb-s utalásoknál van, mint pl. a gyed. :-)) Kevertem. :-)
8/12 anonim válasza:
Holnap lesz rajta,mivel ma utalnak.
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. máj. 2. 21:28
10/12 anonim válasza:
Nos, megkaptátok már? Már 4-e van, de még nálam semmi, pedig mindig rendesen jött az utalás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!