A baratnöm teljesen megbolondult szerintem, szerintetek, hogyan tudnam eszhez teriteni egy kicsit?
Nem teljesen értelek mit szeretnél?
Azt hogy ne legyen baba, vagy azt hogy később, hisz az az egy indokod, hogy mi van ha a gyerek tíz éves korára nem lesznek együtt. Ez akkor is ugyanúgy fennáll, ha csak öt év múlva szül gyereket.
Azért egy 46 éves férfi még nem öregember.
És igen, szerintem létezhet feltétel nélküli szerelem.
Ha mindketten most szeretnének babát, akkor neked csak sok sikert kellene ehhez kívánni, ha tényleg a barátnője vagy.
Ennek egyébként még a pozitívuma is megvan. Egy 46 éves férfi már sok mindent tapasztalt, megkomolyodott, kevesebb az esély arra, hogy hirtelen felindulásból elhagyja a családját, mondván "ő még élni akar". Ez utóbbi a huszonévesekre manapság eléggé jellemző, tehát ilyen szempontból veszélyesebb gyereket szülni egy huszon- vagy akár harmincvalahány éves férfinek.
Egy 46 éves férfi még nem öregember, és ha most találta meg azt a nőt, akitől gyereket szeretne, akkor már ne vállaljon, mert előbb-utóbb sajnos meghal?
A Párom 38, én 26 vagyok. 2009 májusa óta vagyunk együtt, 2 év után vágtunk bele a babaprojektbe, idén márciusban született a Kisfiunk.
Én ugyan már 3 éve dolgoztam (nem akartam a semmire szülni), maximum azt mondanám, hogy a tanulmányait fejezze be.
A Páromnak előttem is csak komoly, hosszú kapcsolatai voltak, de a nők átverték, kihasználták, meg hát meg sem fordult a fejében, hogy ő gyereket szeretne. Viszont tőlem meg igen, amikor szóba került a baba, mikor a barátainknál Babák születtek és szinte hetente mentünk látogatóba, és egyszer azt mondta, hogy készen áll. És én is úgy éreztem.
Imádja a Kisfiát, neki is, nekem is mindent megad (lelkileg, anyagilag, minden téren). Benn volt szüléskor is, de azóta is napi szinten megkíván, én is maradtam 50 kiló, mint előtte voltam (még néha mondja is, hogy vékony vagyok.)
Ha fiatal lenne a párja, korabeli, sajnos akkor is történhetne bármi (balaeset, betegség, elhagyja, elhalálozik), nincs biztosíték semmire. Nem erre gondol előre az ember, ha szeret valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!