Anyukák, akik hitelt vettek fel?
Figyelt kérdés
Akik hitelt vettek fel, azok mire?!
Mármint úgy értem, hogy anyagiakban? Mennyi össz. bevételetekre kaptátok meg a hitelt és mennyit, ha szabad tudni?
És melyik banktól? Mennyi időre?
Lakáshitelesek érdekelnének.
2012. okt. 17. 15:01
1/4 anonim válasza:
Pontosíts kérlek. Olyanra vagy kiváncsi, akik egyedül vannak anyagilag társ nélkül, és van gyerekük? Vagy aki terhesen vett fel hitelt egyedül? Vagy gyes alatt? Bár olyan nincs, mert a gyes az csak egy segély, arra nem adnak hitelt, főleg nem több milliót lakásra.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondolok, akik esetleg szülőknél laktak vagy albérletben és venni akartak egy saját lakást.
Mit tudom én.. 10 millióért.
Gyerekük volt/van vagy épp úton volt/van.
Mennyit fizetnek havonta? Mire vették fel? Volt-e anyagi fedezet vagy ilyesmi?
2012. okt. 17. 15:20
3/4 anonim válasza:
Pár éve egész más konstrukciók voltak, mint ma. Ma más feltételekkel adnak hitelt.
Most vennél fel hitelt?
Régen nem kellett önerő, most kell, 25-30%-a az ingatlannak. és rengeteg más is változott.
4/4 anonim válasza:
Nemrég szerettünk volna felvenni 8 milliót. 3 millió önerőnk volt és 220e bevételünk. Kb 75e lett volna a havi törlesztő. Akkor még nem volt babánk és tudták nézni az én fizetésemet is. De úgy tudom, hogy gyedre nem lehet hitelt felvenni, mert nem számít jövedelemnek vagy mifene. Annyira most nem vagyok otthon ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!