Kislakásban élő gyerekesek hol teregettek? 2 gyerekem van állandóan mosok-szárítok.
Figyelt kérdés
Más hol tereget ha mondjuk még erkély sincs,(meg hát télvíz idején erkélyen se lehet)? Fél éven keresztül a lakásban nappaliban kerülgetitek a szárítót? Vagy én mosok túl sokat hogy mire megszárad egy adag addigra jön a következő?2012. okt. 16. 14:00
21/22 anonim válasza:
10-es vagyok.
A szárítógép kb. akkora, mint a mosógép. Alapterületre biztos, de ránézésre nagyjából a magasságuk is egyforma.
Azt nem tudom, hogy mennyit fogyaszt. Nekünk amúgy is sok a villanyszámlánk, de villanytűzhelyem van, nyáron ment a klíma, a férjem általában itthonról dolgozik, egész nap megy a számítógépe, így nem tudom mennyit dob hozzá.
22/22 anonim válasza:
Nálunk lenne hol szárítani, de mivel alapból nagyon párás a lakás, nem száradnak rendesen a ruhák. Ezért mi is a szárítógép mellett döntöttünk. Nem olcsó mulatság, mert maga a gép is drága és hát mint már írták a fogyasztása is elég sokba kerül, de...ha nem ezen múlik a napi megélhetése az embernek, akkor megéri. Egy kis panelban, a száradó ruhákat kerülgetni nap mint nap, állandó teregetés, tapogatni a ruhát hogy megszáradt-e vagy sem, hajtogatás, vasalás. Én amióta szárítógépünk van egy kezemen meg tudom számolni hányszor vasaltam. És nem kell mindig annak mennie. Nyáron pl sosem használjuk, akkor gyorsan száradnak a ruhák, nincs nagy páratartalom. Télen kell használni és a könnyebb, kisebb darabokat rádobhatod a radiátorra is, így kevesebbet kell szárítógépbe rakni. Én imádom. Mi azt a pénzt amit a szárítógépre költünk, megspóroljuk mosószeren és öblítőn. Ecettel öblítek és mosódióval mosok. Lényegesen olcsóbb. Csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!