Kislakásban élő gyerekesek hol teregettek? 2 gyerekem van állandóan mosok-szárítok.
Szia!
Nekünk nagy kertes házunk van, és két ruha szárítom. Most mindkettő tele van félig megszáradt ruhákkal:(, s sajnos nem az udvaron tudom szárítani, mert nincs fedett hely, így a konyhában és a fürdőben van a ruhaszárító.
Nálunk is hetente 2-3-szor is megy a gép:((
Üdv egy Anyuka.
Heti többször mosok én is.
nálunk úgy van hogy ha mosok akkor az ágyunk melletti A formájú teregetőre kerül a cucc ott a fütőtest is . gyorsan megszárad minden.
fürdés után a törülközők mennek az ajtókra kinyitva a tetejére terítem nem dohosodik gyorsan.
és van egy fregoli a kád felett oda is lehet de befogtam már a szék karfát is meg ha vállfás cuccot mosok akkor az ablak kilincsét az emeleteságy oldalrácsát is .
Nekünk a fürdőben van felszerelve fregoli. Egyik nap mosok, másnap már szedhetem is le, pedig még ablak sincs a fürdőszobába.
Kb 24 óra alatt cserélhetném a ruhákat, ha minden nap mosnék.
Nekem van szárítógépem. Külön a mosógéptől. A mosógép tetején van, ezért nem foglal el külön helyet. (Természetesen ehhez egy elöltöltős mosógép kell. Meg ugyanolyan márka).
Egy áldás. Nincs is szárítóm, meg fregolim. Mióta használom nem kell teregetni, ráadásul olyan szépen átgőzőli ruhát, hogy az eddig vasalt ruháim 90%-át egyáltalán nem kell vasalni. Azt az egy-egy darabot, amit nem lehet szárítógépbe tenni egy vállfán megszárítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!