Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislakásban élő gyerekesek...

Kislakásban élő gyerekesek hol teregettek? 2 gyerekem van állandóan mosok-szárítok.

Figyelt kérdés
Más hol tereget ha mondjuk még erkély sincs,(meg hát télvíz idején erkélyen se lehet)? Fél éven keresztül a lakásban nappaliban kerülgetitek a szárítót? Vagy én mosok túl sokat hogy mire megszárad egy adag addigra jön a következő?
2012. okt. 16. 14:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nekünk nagy kertes házunk van, és két ruha szárítom. Most mindkettő tele van félig megszáradt ruhákkal:(, s sajnos nem az udvaron tudom szárítani, mert nincs fedett hely, így a konyhában és a fürdőben van a ruhaszárító.

Nálunk is hetente 2-3-szor is megy a gép:((

Üdv egy Anyuka.

2012. okt. 16. 14:04
 2/22 anonim ***** válasza:
azt hittem,csak én vagyok ezzel így,sokat kínlódok a teregetés kérdéssel,most,h megszületett a 3. baba(5hós)teljes a káosz..megszületett a döntés:télire már szárítógép lesz,mert muszáj,nem lehet ezt bírni,h mindenütt ruhák lógnak,nekünk ez lesz a megoldás
2012. okt. 16. 14:04
 3/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, aztán felszereltünk egy fregolit (nem tudom, hogy így kell-e írni)a fürdőszobába.
2012. okt. 16. 14:05
 4/22 A kérdező kommentje:
a fregoli a fürdőszobában is irtó kicsi meg ott valahogy mintha nem száradna olyan gyorsan. Szárító gép??? na ez eszembe se jutott nem tudom vajon mennyi lehet meg az úgy van hogy van olyan mosógép ami szárítóval együtt van? 8 a mosógépünk is megérett a cserére mivel 5kg-t bír és jó lenne ha 7-et bírna)
2012. okt. 16. 14:12
 5/22 anonim ***** válasza:

Heti többször mosok én is.

nálunk úgy van hogy ha mosok akkor az ágyunk melletti A formájú teregetőre kerül a cucc ott a fütőtest is . gyorsan megszárad minden.

fürdés után a törülközők mennek az ajtókra kinyitva a tetejére terítem nem dohosodik gyorsan.

és van egy fregoli a kád felett oda is lehet de befogtam már a szék karfát is meg ha vállfás cuccot mosok akkor az ablak kilincsét az emeleteságy oldalrácsát is .

2012. okt. 16. 14:12
 6/22 anonim ***** válasza:
a hálóban fér el egyedül a szárogató. A fürdőn nincs ablak, kicsi, a nappaliban meg nem fér el, és bevenné a kajaszagot. Marad a háló.
2012. okt. 16. 14:16
 7/22 A kérdező kommentje:
Nálunk az a gond hogy két félszobában vannak a gyerekek mi meg a nappaliban alszunk végülis. Úgyhogy akkor max a gyerekszobában teregethetek még :(
2012. okt. 16. 14:19
 8/22 anonim ***** válasza:

Nekünk a fürdőben van felszerelve fregoli. Egyik nap mosok, másnap már szedhetem is le, pedig még ablak sincs a fürdőszobába.

Kb 24 óra alatt cserélhetném a ruhákat, ha minden nap mosnék.

2012. okt. 16. 14:22
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Rokonoknál egy szobásban két gyerekkel a férj fogta, és egy egész szobányi szárítót szerelt a plafonra, mikor teregetni kell, leeresztik valami csigán, aztán fel, ha nem pokrócok, vagy ágynemű, akkor észre sem venni. Csak hát ehhez ügyes férj kell :S
2012. okt. 16. 14:22
 10/22 anonim ***** válasza:

Nekem van szárítógépem. Külön a mosógéptől. A mosógép tetején van, ezért nem foglal el külön helyet. (Természetesen ehhez egy elöltöltős mosógép kell. Meg ugyanolyan márka).

Egy áldás. Nincs is szárítóm, meg fregolim. Mióta használom nem kell teregetni, ráadásul olyan szépen átgőzőli ruhát, hogy az eddig vasalt ruháim 90%-át egyáltalán nem kell vasalni. Azt az egy-egy darabot, amit nem lehet szárítógépbe tenni egy vállfán megszárítom.

2012. okt. 16. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!