Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislakásban élő gyerekesek...

Kislakásban élő gyerekesek hol teregettek? 2 gyerekem van állandóan mosok-szárítok.

Figyelt kérdés
Más hol tereget ha mondjuk még erkély sincs,(meg hát télvíz idején erkélyen se lehet)? Fél éven keresztül a lakásban nappaliban kerülgetitek a szárítót? Vagy én mosok túl sokat hogy mire megszárad egy adag addigra jön a következő?
2012. okt. 16. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nálunk is két félszoba van, ott nem fér el a szárító.

Egy ideig itt volt a nappaliban, de úgy, hogy az ablaknál volt a szárító (ilyen nagy kétszárnyas, tehát szétfele irányban terjed, nem felfele), és eléhúztam a kanapét. Így nem látszódott annyira, igaz, kisebb lett a szoba, de legalább a vendégeink sem a száradó bugyikat bámulták.

Nekünk van egy kisebb étkezőhelyiségünk is, most már ott a szárító, mert az étkezőasztalt+székeket áthoztuk inkább a nappaliba. (A konyha és a fürdőszoba icipicike.)

Nem tudom, nálatok mekkora a konyha vagy mekkora a nappali, de én ezt a kanapés eltakarós megoldást azért szerettem. Két gyerek mellett állandóan mosni kell és ilyenkor tényleg nehezen szárad a ruha.

2012. okt. 16. 14:31
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen valahogy állandóan mosok, pedig már van olyan felső ruházat amit többször is rájuk adok (már nem koszolnak össze annyira mindent) de akkor is a fiam már 5 éves 122 es ruhát hord azok méretben sem olyan kicsik már.

Kedves 10 es a szárítógép ugyanakkora mint egy mosógép? Nekem is elöltöltős van (mosógépből) és ez a praktikus mert legalább lehet felé pakolni.

2012. okt. 16. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Nappaliban, kanapé mögött, radiátor mellett. Felfelé menős, kb 1mx1m helyet foglal és 3 emeletes. 2 nap alatt szárad ígyis a ruha rajta, 2 adag fér rá.
2012. okt. 16. 14:35
 14/22 A kérdező kommentje:

Ez a kanapés se rossz ötlet bár nekünk most a kanapé a leghosszabb falhoz van tolva körülötte könyvespolcok szóval oda nem tudom mögé tenni ez egy nagy átrendezést igényelne. Az étkező is pici plusz ott vannak a beépített szekrények tehát akkor meg azokhoz nem férek hozzá rendesen.

Köszi a sok választ, ötleteket, örülök hogy nem csak nálunk van így meg nem csak engem idegesít :(

2012. okt. 16. 14:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
nagy a belmagasság... -3,6m- mi felhúzzuk a plafonra...:)igy nem kell kerülgetni és "kellemes olasz hangulat" uralkodik a lakásban...:D
2012. okt. 16. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem is van szárítógépem, nagyon jól és szépen szárít. Az enyém 2 óra alatt szárít szekrényszárazra, na ez az ami kicsit húzós, mert 2000 wattos, vagyis egy program 4 kw-ot használ, ami kb 180 ft. Viszont két mosógép adag fér bele. De ha mindennap menne, akkor egy hónapban min. 4000 ft-tal dobná meg a villany számlát. Így én heti egyszer, max kétszer használom, a vastagabb, nehezen száradó ruhákat teszem bele, meg amik sok helyet foglalnak a szobai szárítón. pl. ágynemű, törölköző.
2012. okt. 16. 15:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó annyira nevettem köszi :)) Mi is viccelődtünk már a férjemmel hogy a szemközti házig kötünk egy szárítókötelet és mint az ilyen szűk utcácskákban ott lógna a ruha :D
2012. okt. 16. 15:05
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen közben én is nézegetem és a férjemnek is mondtam hogy nem akar e véletlen szárítógépet venni nekem...de ő is lehűtötte a lelkesedésemet hogy 3.3 meg 4.4 kw fogyaszt és nekünk a havi összes fogyasztásunk kb. 120 kw szóval jelentősen dobna a számlán :(
2012. okt. 16. 15:08
 19/22 anonim ***** válasza:
a szárítógép az utóbbi évek legjobb találmánya, érdemes rá beruházni. Nálunk nincs erkély, igaz nagy a fürdő, de nem szeretnék állandó párás levegőt a száradó ruháktól. Kis panelbe is elfér egy kondenzációs szárító, ha elöltöltős a mosógép, alulra a mosógép és rá állványra mehet a szárító.
2012. okt. 16. 18:41
 20/22 anonim ***** válasza:
ja, közben látom hogy már beszélgettek a szárítógépről.:) szerintem egyáltalán nem vészes a fogyasztása.
2012. okt. 16. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!