Kislakásban élő gyerekesek hol teregettek? 2 gyerekem van állandóan mosok-szárítok.
Nálunk is két félszoba van, ott nem fér el a szárító.
Egy ideig itt volt a nappaliban, de úgy, hogy az ablaknál volt a szárító (ilyen nagy kétszárnyas, tehát szétfele irányban terjed, nem felfele), és eléhúztam a kanapét. Így nem látszódott annyira, igaz, kisebb lett a szoba, de legalább a vendégeink sem a száradó bugyikat bámulták.
Nekünk van egy kisebb étkezőhelyiségünk is, most már ott a szárító, mert az étkezőasztalt+székeket áthoztuk inkább a nappaliba. (A konyha és a fürdőszoba icipicike.)
Nem tudom, nálatok mekkora a konyha vagy mekkora a nappali, de én ezt a kanapés eltakarós megoldást azért szerettem. Két gyerek mellett állandóan mosni kell és ilyenkor tényleg nehezen szárad a ruha.
Igen valahogy állandóan mosok, pedig már van olyan felső ruházat amit többször is rájuk adok (már nem koszolnak össze annyira mindent) de akkor is a fiam már 5 éves 122 es ruhát hord azok méretben sem olyan kicsik már.
Kedves 10 es a szárítógép ugyanakkora mint egy mosógép? Nekem is elöltöltős van (mosógépből) és ez a praktikus mert legalább lehet felé pakolni.
Ez a kanapés se rossz ötlet bár nekünk most a kanapé a leghosszabb falhoz van tolva körülötte könyvespolcok szóval oda nem tudom mögé tenni ez egy nagy átrendezést igényelne. Az étkező is pici plusz ott vannak a beépített szekrények tehát akkor meg azokhoz nem férek hozzá rendesen.
Köszi a sok választ, ötleteket, örülök hogy nem csak nálunk van így meg nem csak engem idegesít :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!