Saját ágyba való visszaszokatás?
Az én lányom egy évesen már nem kiságyban aludt, hanem felnőtt egyszemélyesen, ez elég nagy, hogy tudon forgolódni, le is tudott mászni ha kellett. Szerintem fizikailag kicsi a te lányodnak a kiságy, főleg ha rács is van rajta:(.
Inkább hajtsatok oda a földre egy paplant, vagy párnákat, hogy ha legurulna ne koppanjon, de én az oldalát már mindenképp levenném.
Tedd rendes ágyba, lesésgátlóval.
60x120-as a kiságy? Mert akkor az a baj, a 60cm nagyon kicsi, 10cm is rengeteget számít.
126*66-os az ágya :) Végül az éjszakánk elég jól alakult, igaz én nem sokat aludtam de ő édesen aludt, néha felsírt(gondolom olyankor nem jött össze neki a fordulás), de aztán aludt tovább.
Sajna még nem jár a drágám. Ha a nappaliban az ülőgarnitúra ki van húzva arról már ügyesen le-fel megy, de szerintem még a kiságy magassága nem lenne neki biztonságos :( Azért gondoltunk erre a megoldásra addig ameddig még nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!