Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden anyára rá kell hagyni...

Minden anyára rá kell hagyni a saját badarságait, csakhogy továbbléphessünk egy témán?

Figyelt kérdés
Van 2 kisgyermekem. Gyakran járunk játszóterezni, ahol szívesen beszélgetek, illetve beszélgetnék anyukákkal, de mindig az a vége, hogy rájuk kell hagynom mindent, ha nem akarok vitázni. Legyen bármiről is szó. :) Pl: mondjuk 13 hónaposnak lehet-e párizsit adni. Ha azt mondom, hogy lehet, akkor bbiztos, hogy a másik anyuka foggal körömmel próbál meggyőzni az ellenkezőjéről, ha azt mondom, hogy nem lehet, akkor a másik akar meggyőzni arról, hogy igenis lehet. És ezt úgy teszik, mintha az életük függne attól, hogy meggyőznek-e az igazukról. Én már mindenkire ráhagyom, amit mond, hogy persze, persze, igazad van. Akkor végre látom azt az elégedett arckifejezést. :D
2012. szept. 12. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nem, mondd azt, te így gondolod, én meg így, el kell fogadni, hogy mások vagyunk, és kész.:)

mondd, hogy ne győzzön meg, úgysem tud. nekünk a barátnőmmel is van mikor más véleményen vagyunk, de ilyen az élet.:)

2012. szept. 12. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:

igen

mindenki jó anya, sőt a legjobb anya, sőt Az Anya

:)

2012. szept. 12. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát csak azért, hogy elégedett legyen nem hagynám rá senkire a hülyeségeit, viszont azért, hogy végre békén hagyjon már igen. Mondjuk ha valaki foggal körömmel meg akarna győzni, hogy csak a saját igaza az egyetlen igazság azt nem biztos, hogy hagynám. Nem vitáznék kiabálnék, de kijelenteném, hogy mások vagyunk és máshogyan látunk bizonyos dolgokat és ez így van rendjén. Én elfogadom hogy te másként csinálsz bizonyos dolgokat kérlek te is fogadd el, hogy más vagyok, mint te.
2012. szept. 12. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nallam eddig az, jott be az ilyen estekre, hogy visszakerdeztem: "Tenleg? Megis mi az oka, hogy te ezt igy gondolod?" vagy "Szerinted miert nem ehet 13 honaposan meg parizsit?" Akkor termeszetesen valaszol ra valamit mire en: "Jaj, csak ezert? En meg azt hittem, hogy valami komoly?. " :) Ilyenkor altalaban abbamarad a gyozkodes. :)
2012. szept. 12. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!