Vélemények? Szül 3-4 gyereket és mikor felkerülnek oviba-iskolába semmi mást nem csinál csak úton útfélen panaszkodik a fizetnivalók miatt.
Figyelt kérdés
Nem is lehet másról beszélni. Sőt van, hogy csoportpénzt már nem is fizet, mert Ennyi gyerek mellett nem lehet.
Leszögezem, nem változott az anyagi körülményük. 8 éve apának ugyanaz a munkahely. Fizetés csekélyen de azért nőtt. Anyagi körülmény nem változott, leszámítva, hogy tényleg többe kerül a gyerek, ahogy felkerül intézményekbe. De ezt tudjuk mikor gyereket szülünk, nem??????
Nem szólnék egy szót sem, ha például valami extra dolog történt volna, de nem volt munkahely elvesztés se. Anya előtte sem dolgozott, most sem. Gyerekek egészségesek.
Én vagyok most a bunkó, hogy meguntam, kerülöm a társaságát? Hisz másról sem lehet beszélni, csak az anyagiak. Folyton sajnálatot vár.
Nekem is nehéz, és sokunknak is.
2012. okt. 15. 08:59
1/1 anonim válasza:
jól teszed ha kerülöd,én is unnám már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!