Miért sír mindenki a gyerektartásért?
ma 15:09
Azért jó látni,hogy még egy férfi így gondolja! :)
Mhm. Ahol van hely, ott az egy lehetőség.
Mondjuk más kérdés, hogy a kicsik egy részének elég komoly törés, amikor bekerül. 1 évesen még nem érti a "délután érted jövök" mondatot, csak azt látja, hogy otthagyták.
Nem nevezném sírásnak azt, hogy a nő aki ott marad a gyerekkel, esetleg a bíróságig is elmegy a gyerektartásig. Én is dolgoztam szülés előtt és ha úgy alakulna, mennék bíróságra is, ha az apa nem fizetett. Nem magamért, hanem a gyerek miatt. Ha a minimálbéres szegény férfi felelőtlenül összehozott 3 gyereket, akkor így járt.
Nem tudom, hogy miért ítéled el azt, aki úgy gondolja, hogy az apa is vállaljon részt a gyerek költségeiből.
"Ha a minimálbéres szegény férfi felelőtlenül összehozott 3 gyereket, akkor így járt."
Pontosan!
Ahogy írod!
"Nem tudom, hogy miért ítéled el azt, aki úgy gondolja, hogy az apa is vállaljon részt a gyerek költségeiből."
Lehet hogy a kérdező tényleg így gondolja,de nekem a hozzászólásai alapján,néha olyan,mintha egy sértett férfi írna,aki megelégelte,hogy a nő a gyerektartás miatt "zaklatja",vagy csak én vagyok vele így?
"Egy kicsit azért nem értem, igen, akinek van pénze fodrászra, manikűrre, pedikűrre, meg heti szinten új ruhára, az miért csorgatja a nyálát a férfi pénzére?
A 63 ezer forintból is levonnak ám 15-öt, és akkor még csak 1 gyerekről van szó... Holott ebből a pénzből eleve lehetetlen megélni."
Bölcsődébe sok helyen hely sin sincs, akár csak oviba.
Mondjuk ez már a dolog megtehetem része de nálunk akkortól jár(t) közösségbe amikor már beszél(t) így jól el van.
De ellenséges vagy mindenkivel!
Vannak akik rá vannak szorulva,képzeld van ilyen,bármennyire is lehetetlen!
Nekem is úgy jön le,mintha egy sértett apuka írna!
Aki lepontozta a bölcsődés hozzászólásomat az fejtse már ki, hogy miért tette?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!