Miért vállalsz csak 1 gyereket?
Én majdnem meghaltam szülésnél,császár utáni komplikáció.Császár után újraműtöttek, mert a hasamba ürült más fél liter vér.60 as vérnyomás, egy hét gyomorszonda,infúzió,4 egység vérátömlesztés,és a hab a tortán, hogy a szlés után két hónappal, méh és petefészekgyulladásom lett.A lányom két hétig nem láttam mert 8 hónapra született és átszállították egy másik kórházba,mert nem volt koraszülött osztály.én nem voltam szállítható állapotban.fejni sem tudtam,anyatej is alig volt emiatt.DEEEEEE, mégis szeretnék kistesót a kislányomnak, mert majdnem ott maradtam,és nagyon megszenvedtem mind a terhességet(160 gr cuordiéta, terhességi diabétesz), meg sem fordult a fejemben, hogy ne legyen testvérkéje a kislányomnak.Én sem állok fényesen anyagilag, de a második gyerek műr nem kerül olyan sokba, hisz az első babánál mindent megvesz az ember.Szóval én nem szeretnék lemaradni a második babáról, mert biztos egy életen át bánnám.35 éves vagyok, bele kell húznom.:)
Egy 16 hós kislány anyukája
Én csak egyet szeretnék.most vagyok a 7. hétben :)
a gyermekemnek én nem szeretnék kistestvért,de csak mert én a testvéremmel sem jövök ki jól pedig már 16 éves.
17/L
Én azért nem szeretnék többet, mert a szülésem borzasztó hosszú volt. Most 11 hós a kislány, elég problémás baba, aki állandó felügyeletet igényel, nincs egy szabad pillanatom sem tőle. Talán ez önzően hangzik, de segítségem sincs, mert nagyon messze lakom otthonról. Megpróbáltunk vele kikapcsolódni, elmenni fürdeni egyet, de azt is végigordította, úgyhogy egyelőre esélytelen egy kis fellélegzés.
Nem hiszem, hogy ezt még egyszer végig tudnám csinálni. Néha sírva fakadok a tehetetlenségtől, hogy bármit csinálok, hogy neki jó legyen, ő csak ordít. :(
Egy gyerekem van, 20 évesen szültem. Szeretnék többet is, de nem hiszem, hogy lesz. Most 22 vagyok, lejár a GYED-em, és kezdem az egyetemet, ami 3 év, mesterképzéssel 5 év. Utána szeretnék dolgozni is természetesen, és nem 1-2 évet, hanem többet, szeretnék a munka területén is sikereket elérni, így azt hiszem, nem mostanában engedhetem meg magamnak, hogy 1-2 évig ne dolgozzak. Suli alatt tuti nem akarok szülni, hiszen akkor még később végeznék, és tanulni egy gyerek mellett se könnyű, hát még kettő mellett... Aztán 34-35 évesen én már nem nagyon szeretnék szülni... Addigra már a fiam is nagy lesz, nem szeretném, ha a testvérek között ekkora korkülönbség lenne, meg hát akkor mág gondolom élvezni fogom, hogy én is szabadabban jöhetek-mehetek egy ilyen nagy gyerek mellett, valószínűleg nem pont akkor szeretném az egészet elölről kezdeni.
Szóval én nem hiszem, hogy lesz még egy gyerekem, bár persze azt nem állíthatom, hogy tutira nem lesz, hiszen szervi akadálya nincs a dolognak, és sosem tudhatom biztosra, mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!