Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti meg bírjátok állni, hogy...

Ti meg bírjátok állni, hogy ne vegyetek folyton valamit a gyereknek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%
4 es vagyok. Látom, a normális, felnőttekhez méltó viselkedés mára már nem divat, hogy annyira le kell pontozni. Sajnállak titeket, gyerekesek vagytok, vásároljatok ész nélkül továbbra is, aztán jöjjetek a kérdéssel hó végén, hogy miből éljünk meg, jaj...
2012. okt. 11. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Biztos vagyok benne, hogy nem fogom magam szétvásárolni, a gyerekemet nem fogom elkényeztetni, és ha szabad ilyet mondanom, a párom gyermekén látom a kárát a dolognak. Mégis miért "csesszek" ki a saját gyerekemmel?

Ő is már kezd okos, nem elkényeztetett gyerekként viselkedni, és ha mégis, valamilyen oknál fogva megbolondulok, és nekiállok mindent felvásárolni neki, akkor ott lesz a párom, hogy leállítson.

2012. okt. 11. 12:33
 13/13 szofi2009 ***** válasza:

vásárolni öröm,látni a gyereket ahogy kibontja és föleg ha hasznos hogy játszik vele vagy fejleszti.

De tudatosan vásárolok,utánanézek hogy mások mit irnak rola stb..

Ha éppen nincs miböl inkább elkerülöm a boltokat igy biztos nem csábulok el és nem is fáj a szivem.

2012. okt. 24. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!