Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fura kérdés de hova teszitek,...

Fura kérdés de hova teszitek, akasztjátok a gyereknek azt a ruháját amit még rá lehet adni, de már volt rajta?

Figyelt kérdés
3 kicsim van, kezd maga alá temetni a kupi, nem túl nagy a gyerekszoba sem. Gondolok itt ilyesmire, hogy felsőruházat pulcsi vagy nadrág ami pl.ma napközben idebent rajtuk volt de semmi baja ( nem akarok napi 2x mosni ilyenek miatt amit még rá lehet adni a gyerekre mert így is sokat mosok természetesen alsóbb ruházatot sose adok 2x rájuk). A szekrénybe a tiszták közé nem teszem. A szobájukban pedig 3 rend plusz ruha hova? Ötletek?
2012. szept. 19. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen van, csak a régi kacsás. Erre teszem a ruhákat.

[link]

2012. szept. 19. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
A párom a ruhás szekrénye oldalára csinált fogasokat, én oda szoktam tenni:)
2012. szept. 19. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a szekrényükben van egy külön rész az ilyen ruháknak. De amit tudom hogy másnap egyből rájuk is adom, azokat nem teszem be a szekrénybe, a nappaliban vagy a fürdőben hagyom.
2012. szept. 19. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Én varrtam egy hosszú anyagra nagy zsebeket, 4-5-öt, felakasztom a szekrény oldalára, a zsebekben sok elfér.
2012. szept. 19. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Ó de tuti ez a tároló ez akkora hogy belefér pár ruha? Mert igen ez meg a másik hogy szeretném önállóságra szoktatni őket ( főleg a fiam a nagyobbam 6 éves és eléggé szereti kiszolgáltatni magát) és jó lenne ha ők be tudnák tenni nem nekem kéne mert így is gondolom mondani se kell egész napom a takarításból, rendcsinálásból áll szinte.

A szekrény oldalára fogas az milyen?

2012. szept. 19. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi tetoterben lakunk es a korlatra tesszuk az ilyen ruhakat.

Neha ottfelejtodik ez-az, igy hetente rendet csinalok ott is.

2012. szept. 19. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nem koszos a ruha akor a székre teszem hogy megtaláljam másnap is ,vagy a fiaimnál az asztalra .mivel ök nem teszik helyre csak levetik ,én nézem át este hogy mi koszos mi nem .
2012. szept. 20. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A szekrény oldalán vagy ajtón, esetleg falon fogas nagyon jó ötlet szerintem!

Én a szék támlájára teszem. Nem túl szép, de 1-1 napra kibírható.

2012. szept. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!