Ti meg bírjátok állni, hogy ne vegyetek folyton valamit a gyereknek?
nagyon nehezen tudom megállni.több dolgot kap,mint kéne.
ha megyünk boltba,szinte minden nap,mindig kér valami nasit,azt is megveszem neki.egyedül azt nem,amit tudom,hogy csak a szeme kíván
Kedves Első Válaszoló. Majd ha lesz saját gyermeked, akkor megérted. :)
Amikor vártuk a Kisfiunkat, mi is azt beszélgettük a Párommal, ha ismerősöknél voltunk, hogy majd mi nem veszünk meg Neki ezerféle játékot.
Jövő héten lesz hét hónapos.
Na ehhez képest már most ilyenek vannak Neki megvéve előre: könyvtáros vagyok, van fél méter új mesekönyv, különböző fejlesztő játékok (pl. formafelismerő, pohártorony), 2 dömper, biciklik (Apa vett, meg kaptunk rokonoktól), plüssállatok, hinták. Tegnap kapott Apától egy másfél méteres plüssmackót, csak úgy, mert meglátta :)
Meg persze vannak a most aktuális játékaink is, bár ezekből nincs olyan sok, meg egy része ajándék (csörgők, rágókák, zenélő).
Árban nem a legdrágábbak, kb. középkategóriásak, nem márkára figyelünk, hanem a használhatóságra.
Megállom, mert ritkán megyünk olyan boltba, ahol mindenfélét megvehetek.
Élelmiszerboltban legfeljebb nasit tudok neki venni, de mivel rossz evő, azt nagyon korlátozom, hogy az édességből mit és mennyit.
Ha olyan helyen járok és látok sokáig használható dolgot (mesekönyv vagy olyan játék, amit amúgy is terveztem venni), akkor azt megveszem, de mondjuk a száznegyvenedik kisautót nem. Ruhán, ha jó árban van, nem szoktam gondolkodni, mert pont abban a korban van, hogy villámgyorsan nyúzza szét őket, mindig szükség van egy-egy új darabra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!