Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy viszonyulnátok ezek...

Ti hogy viszonyulnátok ezek után az ismerősökhöz?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm vele szoktunk lejárni a játszótérre a gyerekeinkkel. Ott megismerkedtünk több anyukával is, azt hittem, jóban vagyunk. most nem voltunk egy hétig mert a lányom beteg. A barátnőm mesélte hogy elég csúnyán kibeszéltek, hogy milyen elkényeztetett liba lesz a lányomból. Meg hogy milyen szar anya vagyok mert van takarítónőnk.

Jól állunk anyagilag, nem zavar hogy a lányom összekoszolja a next vagy adidas ruháját (mellesleg azt tapasztalom, hogy ugyanúgy kimossa a gép mint a turisat), de ettől miért lenne elkényeztetve?

A barátnőmben megbízok, biztos nem ő kavar.

2012. okt. 4. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen kedves 10es látom hogy neked nem fontos:))) (51%) tudom persze, csak idegesítő hogy amikor a kérdésre válaszolok nem osztok ki senkit, nem vagyok bunkó és a véleményem is egyezik máséval akkor hogy a viharba logikus valakinek hogy engem lepontoz mást meg fel...elnézést az offért. Sziasztok!
2012. okt. 4. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoznék ilyen baromságokkal...
2012. okt. 4. 14:13
 13/13 anonim válasza:
4-es: amit az első mondataidban írtál. Érdekes. Én a mai napig nem tudom eldönteni, hogy egy ilyen barátnői viselkedés az milyen. Alapból, illetve ha vki kívülálló személlyel történik ez, uazt mondom, mint Te, hogy milyen barát ez, miért is kellett ezt elmondani? Ezzel tényleg velem akart jót tenni v mi? Ugyanakkor volt egy teljesen ugyanilyen szitum nekem is, vkik csúnyákat v legalábbis fájókat mondtak rám, nekem legalábbis fájt és nem kicsit fölháborított, mikor barátnőm (akinek mondták, nem tudván, h mi annyira jóban vagyunk) elmondta nekem. Akkor nem volt bennem ilyen, hogy "de mi a francért mondta el, hogy nekem fájjon v mi...?!", de azóta annyiszor gondoltam rá és többeket meg is kérdeztem,h ők mit szólnának hozzá. Jóban vagyunk azóta is és azt gondolom, bár őt soha nem kérdeztem meg erről, hogy ő egyszerűen azért mondta el nekem, mert így érezte tisztességesnek. Egyébként a nagy felháborodástól rögtön berohantam az illetőkhöz és számonkértem őket, ők nem tagadtak, csak hebegtek, hogy de ők csak jószándékból meg kollegialitásból stb., meg hogy majd számonkérik barátnőmön, hogy ő ne mondjon nekem ilyeneket meg nem is úgy volt stb., erre én azért berezeltem, hogy ú, most meg bnőmet "bemártottam", stb., akkor gyorsan neki is telefon,hogy most meg majd őt ...szogatják, erre ő azt mondta: ugyan már, pontosan tudják, hogy mit mondtak neki, tehát nem fognak neki semmit se szólni. Így is lett. Jó sztori volt?
2012. okt. 4. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!