Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szembeszomszéd állandóan...

A szembeszomszéd állandóan üvölt a gyerekeivel és veri is őket, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nem akarok én beleavatkozni, de egész nap azt lehet hallani, hogy az asszony ordít a 3 lányával, és még néha el is veri őket.Van egy nagylány, olyan 13 év körüli, akit állandóan csicskáztat,és szó szerint leégeti mások előtt is, és a két kicsi, az egyik olyan 2 év körüli, a másik 1 lehet, mert most kezdett el járni.Olyan szinten elmebeteg a nő, hogy ha benn van a házban, akkor is hallom a hangját, mert örjöng.Nem figyel a kisebbekre, és ha valamelyik elesik,még el is fenekeli vagy felpofozza üvöltés közben, nyomdafestéket nem tűrő szavakat használva.Mit lehet tenni ebben az esetben?Hallgassuk a többi szomszéddal, hogy mit művel?
2009. aug. 4. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,nálatok mennyire él a csendháborítás fogalma,nálunk este 10 után ki lehet rájuk hívni a rendőrséget.Amúgy biztos vannak gyerek védelmiek,védőnő,vagy valami,akinek lehetne szólni szerintem.Gondolom először csak figyelmeztetnék,és odafigyelnének a gyerekekre.Én biztos nem bírnám hallgatni,ahogy veri őket.
2009. aug. 4. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a védőnődnek, gondolom ismeri őket, oda is ki kell járnia! Neki kötelessége szólni a gyermekvédelmiseknek!
2009. aug. 4. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen, védőnő, de szerintem simán szólhatsz a családsegítőknek! Ez tűrhetet len. Miért szült még 2 apróságot, ha ilyen minősíthetetlenül bánik velük. Apuka? Nem él velük? Vagy ő is ilyen? Talán neki is szólni kellene.
2009. aug. 4. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:
A védőnőnek normális esezben szólnék is, csakhogy a körzeti az én 8 hónapos kislányomhoz is egyszer jött ki, mióta hazahoztam a kórházból, szerinted akkor érdekelné?
2009. aug. 4. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Munkaköri kötelessége,hogy törődjön vele!Hozzátok valószínű azért nem jár,mert mindent rendben talált,normálisak a körülmények!

Ha mulaszt,azzal nagyon megütheti a bokáját!Az állásába kerülhet!

2009. aug. 4. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen

is kötelessége ilyenre odafigyelni, főleg ha felhívják rá a figyelmét. Ha olyan, aki nem tesz semmit, az azért mert betoji! Ha szólsz neki, majd úgy látod, hogy nem javul a helyzet, akkor szólj a gyámügynek. Nekik viszont tutira tenniük kell valamit.

2009. aug. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!