Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon furcsán néznének az...

Nagyon furcsán néznének az emberek, ha a lányomnak a Luna nevet adnám?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 13:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én nem néznék Rád furcsán, bár nekem is HP jutott eszembe. Én meg Samu-t szerettem volna mióta olvastam a Gyűrűk Urát, de sajna mégse az lett.
2012. okt. 4. 14:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Sok emberre néznek furán amiért ilyen neveket adnak a gyereküknek, ne érdekeljen. Nekem tetszik a név és a jelentése is. Nem nézem a H.P.-t nem ismerem a szereplőt. Nekem Kat DeLuna jutott róla eszembe és ezért is tetszik annyira. Igaz neki vezeték neve..

http://www.youtube.com/watch?v=fhsHOlliExk

2012. okt. 16. 11:44
 23/25 anonim ***** válasza:

Most, hogy visszanéztem a kérdésre, hirtelen ez is eszembe jutott a névről: http://www.youtube.com/watch?v=-LXl4y6D-QI

Azért Debussy nem hinném, hogy negatív társítás lenne :)

2012. okt. 16. 18:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira fura név, s szép is :)
2012. dec. 27. 15:41
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik :) Kicsit szokatlan, de ha tényleg passzol a vezetéknévhez akkor teljesen vállalható szerintem :) A világ attól szép, hogy nem fekete-fehér ugyebár :) Nekem egyébként nem a HP jutott eszembe (bár láttam, de valahogy nem hatott meg annyira, hogy megjegyezzem), hanem a Sailor Moon című mesefilmből a fekete cicát hívták így. :)
2014. júl. 29. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!