Nagyon furcsán néznének az emberek, ha a lányomnak a Luna nevet adnám?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 13:35
21/25 anonim válasza:
Én nem néznék Rád furcsán, bár nekem is HP jutott eszembe. Én meg Samu-t szerettem volna mióta olvastam a Gyűrűk Urát, de sajna mégse az lett.
22/25 anonim válasza:
Sok emberre néznek furán amiért ilyen neveket adnak a gyereküknek, ne érdekeljen. Nekem tetszik a név és a jelentése is. Nem nézem a H.P.-t nem ismerem a szereplőt. Nekem Kat DeLuna jutott róla eszembe és ezért is tetszik annyira. Igaz neki vezeték neve..
23/25 anonim válasza:
Most, hogy visszanéztem a kérdésre, hirtelen ez is eszembe jutott a névről: http://www.youtube.com/watch?v=-LXl4y6D-QI
Azért Debussy nem hinném, hogy negatív társítás lenne :)
24/25 anonim válasza:
Szerintem nem annyira fura név, s szép is :)
25/25 anonim válasza:
Nekem tetszik :) Kicsit szokatlan, de ha tényleg passzol a vezetéknévhez akkor teljesen vállalható szerintem :) A világ attól szép, hogy nem fekete-fehér ugyebár :) Nekem egyébként nem a HP jutott eszembe (bár láttam, de valahogy nem hatott meg annyira, hogy megjegyezzem), hanem a Sailor Moon című mesefilmből a fekete cicát hívták így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!