Szerintetek milyen ha olyan nevet adok a lányomnak, ami már van az apa családjában? Az unokatestvérét is ugy hívják mit mi szeretnénk adni a babának. Megsértődne, vagy nagyon nem jó az ilyen? Még nem meri megkérdezni tőle.
Szia!
Miért sértődne meg...?:)
Lehet h meglepődne, hogy az ő neve tetszik nektek...de ezen nem fog megsértődni...sőt, lehet h még büszke is lesz rá!:)
:) Köszi a válaszokat!
Akkor adhatnátok a Te vezetéknevedet is az Párod vezetékneve mellé. :) Már ha megtartottad.
Áááá az szóba sem jöhet!:D Nem láttam még olyat, aki ennyire büszke lett volna a vezetéknevére, mint a párom!:) Egyébként nem bánom, mert fiúnevek közül a Péter már eldöntött és ez mindkettőnknek első helyen állt, csak nem tudom mi lesz, ha 2 fiúnk lesz.:)) De ez még a jövő zenéje és majd biztosan találunk másik nevet!
Egyébként elárulnád, hogy milyen névről van szó nálatok?:)
Anikó:)
A Péter az jó olyan férfias.:) Igen a férfiak azok elég büszkék rá általában:) Az enyém is.Egyszer vicceltem vele hogy megtartom a nevemet és úgy kiakadt hogy csak na :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!