Még annyit: nekem egy könyvsorozatból van kedvenc szereplőm, és a neve is nagyon tetszett mindig. Egyszer felfedeztem, hogy van egy hasonló, anyakönyvezhető formája. Már akkor elhatároztam, hogy az én lányomat így fogják hívni. :)
2012. okt. 2. 14:21
12/25 anonim válasza:
Nevezd inkább mindjárt Csikócsőrnek...
A Sailor Moon című japán animében a fekete macskát, aki a Holdtündér segítője volt, szintén Lunának hívták.
Ezt sem biztatásképpen írom.
2012. okt. 2. 15:04
13/25 anonim válasza:
Tudom, hogy minden nevet lehet csúfolni, de azért ennyire direktbe ne, könyörgöm... Adj valami olyan nevet, ami mellett nem fogják élete első 20 évében Sunának hívni.
2012. okt. 2. 15:41
14/25 anonim válasza:
Persze, de kit érdekel? Ha neked ez a név tetszik. Az én anyukámnak a Luca név tetszett anno, akkor még senki nem adta ezt a gyerekének. És igen, mindenki furán nézett... mára meg tucatnév lett belőle...
Nekem végül is tetszik a név, aranyos, kedves, szép hangzású, és tényleg a HP ben olyan kis aranyos a Luna nevű lány. Add bátran ha neked tetszik!
2012. okt. 2. 20:51
17/25 anonim válasza:
Őszintén: miért foglalkozol mások véleményével. Akármilyen nevet adhatsz a gyerekednek, lesz valaki, akinek nem fog tetszeni. Ha meg csúfolni akarják, akkor megteszik más miatt is.
2012. okt. 2. 21:20
18/25 anonim válasza:
Nekem a Luna Park jutott az eszembe róla.
2012. okt. 2. 23:36
19/25 anonim válasza:
Ki nem sz..ja le,hogy csúnyán néznek Rád,Rá!
Ha Erzsike,Katika lesz és egy idétlen viselkedésű ember lenne,akkor is csúnyán néznének!
Ha neked tetszik,akkor legyen ez a baba neve.
Nekem tetszik..de én bevállalósabb vagyok,az én lányom sem ,túl hétköznapi nevű:)
Már megszokták és mondhatom ,hogy az emberek nagy része sokkal elfogadóbb ,mint gondoljuk!
Üdv.
2012. okt. 3. 00:38
20/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a név.
A kutyánknak lett a neve,mert lány,nekem meg fiam lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!