Jár valaki a gyerekével Dr Bod Mária neurológushoz, és ha igen akkor sikerült időpontot kérni novemberre?
Megőrülök. Neurológia kontrollra kellene mennünk kislányommal. Májusban mikor ott jártunk, mondta a doktornő hogy októberben menjünk vissza. Mondtuk, hogy nyugodtan adhatnak időpontot, tuti el fogunk menni. Nem úgy van az, telefonáljak szeptember elején és kérjek időpontot. Oké.
Felhívom a rendelőt szeptember második munkanapjának reggelén, a portáról kapcsolnak. Közli enyhén idegesen az asszisztens, hogy már tegnap óta folyamatosan cseng a telefon, 80 helyet adott ki októberre és NINCS több! Fú de mérges lettem! Két nap alatt elfogytak a helyek. Mondom, oké akkor adjon novemberre. De azt nem lehet! Hívjam őket október elején.
Ma reggel már 8-kor hívom őket. Portás mondja, hogy 9-től lehet telefonálni. 9:06-kor hívtam újra, már foglalt volt a vonal. Azóta megállás nélkül próbálkozom, vagy foglalt vagy nem veszik fel. Fél órája felvette a portás, nagyon ideges volt, mondta hogy szívesen kapcsolná őket de már füstöl a piros lámpa ami a neurológia vonala, egyfolytában foglalt. Próbáljam később. Vagy menjek be személyesen. Kár hogy vidéki vagyok!
De most tényleg, ti hogy tudtok ide időpontot foglalni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!