Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyuka mesél: eszünk, büfizünk...

Anyuka mesél: eszünk, büfizünk, stb. Milyen mókás többeseket hallottatok?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, engem nem zavar ez!
2012. szept. 30. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

itt volt egy kérdés még régebben, valahogy így:

"nagyon fosizunk..."

szerintem vicces :)

én a játszótéren a "mennyi idősek vagytok" kérdéssel nem tudtam mit kezdeni, mai napig nem tudom, hogy csak a babámra voltak kíváncsiak vagy rám is. de furcsa lenne ha rám is, ismeretlenek egy röpke 10 perces játszótéri beszélgetésben... de ez már rejtély marad :D

2012. szept. 30. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Férjemmel és a babámmal sétáltunk, találkoztunk egy ismerőssel, akit elég régen láttunk. Megkérdezte, hogy mennyi idősek vagyunk, én meg tök komolyan elmondtam mindhármunk korát. Nagyon furán nézett, akkor nem értettem, hogy miért. Nem sokat mozgok anyukák körében, így számomra ismeretlen volt ez a többes szám, ezért vettem szó szerint a kérdését.

Azóta is értetlenkedek sokszor, amikor hallok egy tipikus kisgyerekes, vagy várandós anyukát beszélni, számomra nagyon furcsa a többes szám, a gügyögés, a mindent becézés stb.

2012. szept. 30. 23:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon jók!

Még várom!!!

2012. okt. 1. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!