Ezt hallottátok?
Én azt nem értem, hogy azt mondták, hogy a bal oldalon tolták a babakocsit, és az autó a hátuk mögül érkezett.. de ha a hátuk mögül jött, akkor az autónak jobb oldalt kellett közlekednie, akkor hogyan tudta elcsapni őket? meg azt nem értem, hogy hogyan tudta csak a babakocsit elütni a szülőket meg nem?
hallottam
állítólag a nap elvakította a vezetőt
de én sem értem
Akárhogy is van, borzasztó tragédia:(
Ilyenkor hogy ki a "bűnös",....akár még a szomszéd néni is, mert épp hozzá mentek...(most írtam vmit, nem tudom a körülményeket, csak hallottam a szörnyű hírt)
Borzalmas.....:(
lehet őket is elütötte de ilyenkor a babák a lényegesek.
láthatod róluk nem is esett szó
lehet hogy jól bekattantak...
borzalmas tragédia ez........
Most miért kell ezen csámcsogni?!
Szerinted hogy esik a családtagoknak, ismerőseiknek amiket itt találgattok? Nektek sem esne jól! Amúgy is azt mondták, hogy hónapok múlva tudják megmondani, hogy mi történt.
gondoltam egyből hogy valaki ezt megjegyzi hogy ki mit csámcsog ezen.
kétlem hogy a hozzátartozók itt gyakorikérdéseznének..
egyébként meg nagyon is tanúságos eset..
Vakított már el benneteket a nap vezetés közben? Akit igen az tudja, hogy milyen érzés, ha pont belenézel után hosszú másodpercekig nem látsz semmit. Nem az autóst akarom védeni, de van ilyen sajnos, rengeteg baleset történik ilyenek miatt. Nem hiszem hogy szándékosan a babákat akarta elütni, láttam én ennél cifrább dolgot is ami laikusnak tök elképzelhetetlen, én is csak lestem, de mégis megtörténik.
Balesetek vannak voltak lesznek. Tanulságosnak nem mondanám azért ezt a balesetet, mert ugyan mi ebben a tanulság, esetleg annyi, hogy ne vezess nappal szemben.
Ez egy tragédia, két család élete teljesen tönkre ment, sajnálom mindkettőjüket!
rendőr anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!