Ezt hallottátok?

Figyelt kérdés

[link]

Én azt nem értem, hogy azt mondták, hogy a bal oldalon tolták a babakocsit, és az autó a hátuk mögül érkezett.. de ha a hátuk mögül jött, akkor az autónak jobb oldalt kellett közlekednie, akkor hogyan tudta elcsapni őket? meg azt nem értem, hogy hogyan tudta csak a babakocsit elütni a szülőket meg nem?

2012. jún. 19. 19:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én ezzel egyet értek, hogy nem kap büntetést.. szegénynek elég büntetés az, hogy a hátralevő életét ezzel a bűntudattal kell leélnie, és hidd el, hogy mardossa rendesen, még lehet be is csavarodik ő is. Nem mondom, hogy zárják be, mert tényleg nem tehet róla, baleset... inkább az tehet róla, aki nem képes járdát biztosítani egy ilyen helyen. De azt akkor sem tudom megérteni, hogy attól hogy elvakította a nap, már nem is bírta egyenesben tartani a kormányt? vagy mivel nyár van beszerezni egy napszemüveget? mert az, hogy a jobb oldalról beszáguld a bal oldalra... hát nem tudom... ha csukott szemmel vezetek 5 percig, akkor is lehet, hogy EGY KICSIT LETÉREK az útról, de nem kezdem el eltekerni a kormányt.. mert azért ahhoz idő kellett, hogy magától balra húzzon az autó és áttérjen a másik sávba... ha meg annyira nem látott meg kellett volna állnia.. azért ha fél percig szart se lát az ember, akkor úgy nem vezet. legalábbis szerintem.... megértem ezt a szembesütősdit, csak ezt nem, hogy ahhoz idő kellett, hogy átmenjen a másik sáv szélére és elüsse őket.
2012. jún. 19. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon megérintett, és nagyon-nagyon sajnálom az egész családot, borzalmas tragédia ez! Remélem, a másik kisbaba túléli, bár azt mondták, ő is válságos állapotban van, szegényke :-(((

Nekem is ikreim vannak és nekünk is egymás melletti babakocsink van, de nem ilyen fajta, és igen, sajnos mi is sokszor jártunk, járunk úgy, hogy nem férünk el a járdán, mert az autók úgy parkolnak, vagy pl. motor vagy bicikli áll a járdán, és ilyenkor csak az úttesten keresztül lehet továbbhaladni. Pedig mi Budapesten belvárosban lakunk, szóval sok ilyen hely van az országban.

Azt én sem tudom, hogy a szülőkkel mi történt, a hírekben azt mondták, a babák kirepültek a kocsiból, koponyasérüléseik lettek, ezért lett ilyen súlyos a helyzetük. A szülők mögöttük voltak, lehet, hogy közben már fékezett az autós... tényleg nem tudni, ezt majd csak a helyszínelő szakértők fogják megállapítani.

2012. jún. 19. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Még az is érdekes lehet, hogy a babák be voltak-e kötve a babakocsiba. Nem a hibáztatás miatt mondom, hanem amiatt, hogy vajon ér-e valamit az a bekötés?
2012. jún. 19. 23:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Érden elég sok helyen hepehupás az út (én már jártam arra) és becsukott szemmel bizony, nem biztos , tudja az ember 5 percig egyenesen tartani a kormányt....de még nem hepehupás út esetén se. De ezt nem a vezető védelmében írtam.

Ill. most olvasom, h "kirepültek" a babák (?), hát ha kirepültek, nem voltak bekötve a babakocsiba....Na mindegy, majd meglátjuk, a fejleményeket...de én is remélem, h az a "szerencsés" kisbaba megmarad.....

2012. jún. 20. 08:03
 15/16 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Utána jutott eszembe, hogy amíg nem forgolódott a lányom, addig mi sem kötöttük be. :(
2012. jún. 20. 08:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez olyan babakocsi volt, ahol vízszintesen fekszenek a babák, hiszen 3 hónaposak csak, ennyi idősen még csak feküdni tudnak a kocsiban; olyan mózesszerű, csak dupla széles. Abban nincs biztonsági öv, nem lehet bekötni.

Bekötni akkor kell (és egyáltalán lehet), amikor már ülő, félig ülő pózban (sport-rész) vannak a babák.

2012. jún. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!