Ezt hallottátok?
Én azt nem értem, hogy azt mondták, hogy a bal oldalon tolták a babakocsit, és az autó a hátuk mögül érkezett.. de ha a hátuk mögül jött, akkor az autónak jobb oldalt kellett közlekednie, akkor hogyan tudta elcsapni őket? meg azt nem értem, hogy hogyan tudta csak a babakocsit elütni a szülőket meg nem?
Engem is nagyon megérintett, és nagyon-nagyon sajnálom az egész családot, borzalmas tragédia ez! Remélem, a másik kisbaba túléli, bár azt mondták, ő is válságos állapotban van, szegényke :-(((
Nekem is ikreim vannak és nekünk is egymás melletti babakocsink van, de nem ilyen fajta, és igen, sajnos mi is sokszor jártunk, járunk úgy, hogy nem férünk el a járdán, mert az autók úgy parkolnak, vagy pl. motor vagy bicikli áll a járdán, és ilyenkor csak az úttesten keresztül lehet továbbhaladni. Pedig mi Budapesten belvárosban lakunk, szóval sok ilyen hely van az országban.
Azt én sem tudom, hogy a szülőkkel mi történt, a hírekben azt mondták, a babák kirepültek a kocsiból, koponyasérüléseik lettek, ezért lett ilyen súlyos a helyzetük. A szülők mögöttük voltak, lehet, hogy közben már fékezett az autós... tényleg nem tudni, ezt majd csak a helyszínelő szakértők fogják megállapítani.
Érden elég sok helyen hepehupás az út (én már jártam arra) és becsukott szemmel bizony, nem biztos , tudja az ember 5 percig egyenesen tartani a kormányt....de még nem hepehupás út esetén se. De ezt nem a vezető védelmében írtam.
Ill. most olvasom, h "kirepültek" a babák (?), hát ha kirepültek, nem voltak bekötve a babakocsiba....Na mindegy, majd meglátjuk, a fejleményeket...de én is remélem, h az a "szerencsés" kisbaba megmarad.....
Ez olyan babakocsi volt, ahol vízszintesen fekszenek a babák, hiszen 3 hónaposak csak, ennyi idősen még csak feküdni tudnak a kocsiban; olyan mózesszerű, csak dupla széles. Abban nincs biztonsági öv, nem lehet bekötni.
Bekötni akkor kell (és egyáltalán lehet), amikor már ülő, félig ülő pózban (sport-rész) vannak a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!