Kisgyermekes anyukák (vagy apukák)! Milyen gyakran éltek szexuális életet párotokkal?
Figyelt kérdés
Bocs, hogy ebbe a kategóriába írtam, de itt több anyuka és apuka van!2012. szept. 29. 22:00
11/17 Babeli Zurzavar válasza:
2-3 naponta es en szerencsesnek mondhatom magam, mert a szules ota magasabb a libidom.
12/17 anonim válasza:
Havi 1.
Nekem a szülés óta a libidóm a béka feneke alatt... :(
13/17 anonim válasza:
Naponta vagy kétnaponta 1X-2X.
14/17 anonim válasza:
Jé azt hittem valamiért hogy gyakrabban (off vége)
On: heti 3-4szer biztos de ha hétvégén is itthon van akkor 4-5.
3 gyerekünk van 7-5 és 1.5 évesek. 32-34 évesek vagyunk.
15/17 anonim válasza:
Heti 2-3, és nem a férjem miatt, magamért is!
16/17 anonim válasza:
2-3 naponta.Nekem nem volt gond szülés után se én ugyanúgy kívántam,mint előtte.Persze fáradt voltam én is,de volt hogy napközben megoldottuk még a kislányom aludt mikor pici volt.Most már 2,5 éves,megvárjuk még elalszik.
17/17 anonim válasza:
Heti 1*, építkezünk, férjem reggeltől délutánig munkahelyen, majd este 8-9-ig itthon dolgozik, én egyedül vagyok így a 2 és 4 évessel, egy szobában lakunk, ráadásul én a fiammal alszok egy kanapén, férjem matracon. Magánéletre marad a fürdőszoba egyelőre. Még egy hónap és kész lesz az első gyerekszoba, ahova egyelőre mindkét gyerkőc megy, onnantól remélem heti 2-3 is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!