Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tizenéves lányok miért akarnak...

Tizenéves lányok miért akarnak gyereket szülni? Unalmas lenne az életük?

Figyelt kérdés
Mostanában több ilyen kérdés is volt az oldalon,hogy tizenéves csaj a akart szülni.Ennyi idősen még azért tanulni,élni kéne szerintem,nem gyereket szülni a semmibe szakma,lakás,munka nélkül.Vagy büdös a meló?De ennyire,hogy feladnák a fiatalságukat?
2012. szept. 29. 13:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

17-18 éves korban alakul ki a szociális érzékenység. Van, akinél előbb, van, akinél kicsit későbbre tolódik. Nem véletlenül ekkor van az érettségi, a nagy kérdés, hogy hova tovább, a pályaválasztás. Ide tartozik a gyermekvállalás is. A "befelé forduló" tinédzser kor után megnyílik a fiatal, tudata megerősödik.

Egyébként ez nyilván nem azt jelenti, hogy sokan vállalnak ebben a korban gyereket. Biztos van, aki igen, vagy akinek "büdös a munka", de nem hiszem, hogy ez a jellemző. Ez csak agy vágy marad. Majd jön a következő korszak. Ki vagyok én a világban és hogyan álljak meg benne és elkezdődik a pályaválasztás, ekkorra elmúlik a " de jó lenne családot alapítani" érzés. Persze mindig vannak kivételek.

2012. szept. 29. 16:30
 12/13 anonim ***** válasza:
28%
Bocsi: Akár agy vágy is maradhatna, de egy vágyat akartam írni...:D
2012. szept. 29. 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha ez előfordul akkor azé,mert sajnos ok kis tini lány hamar kezdi a szexuális életet 13-14-15-16 évesen és 17-19 éves korára már nem nagyon tud mit kipróbálni,aztán azt hiszi jó móka

akinek meg becsúszik 17-19 évesen szép dolog tőle hogy nem rohan megöletni ha már szexuális életet él,és a szülei is mellette állnak,és a sulit is folytatja

2012. szept. 29. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!