Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tizenéves lányok miért akarnak...

Tizenéves lányok miért akarnak gyereket szülni? Unalmas lenne az életük?

Figyelt kérdés
Mostanában több ilyen kérdés is volt az oldalon,hogy tizenéves csaj a akart szülni.Ennyi idősen még azért tanulni,élni kéne szerintem,nem gyereket szülni a semmibe szakma,lakás,munka nélkül.Vagy büdös a meló?De ennyire,hogy feladnák a fiatalságukat?
2012. szept. 29. 13:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

gondolom becsúszott egy nem kívánt terhesség.. nem hiszem,hogy akarna szülni,mert olyan jó dolog

amugy meg anyukám 19 évesen szült engem. és mai napig apaval egyutt vannak. ha igy alakul akkor szerintem mindegy,hogy 19 évesen szül,vagy 29evesen.

ha képes felnevelni a gyereket,van anyagi keret,akkor nincs miről beszélni.

2012. szept. 29. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Halgatnak Varga Akárkire..(tudod a nők elfelejtettek szülni..ha többet szülnek nem verik őket stb)
2012. szept. 29. 13:45
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Tizenévesen a lányok zöme álmodik erről, de a normálisabbja nem tesz lépéseket az ügy érdekében, hiszen még maga is gyerek.

Nem a munka miatt, hanem az ösztönök miatt.

Ezért is babáznak óvodában a lányok.

2012. szept. 29. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Valami azért van benne. Bár ez mindenkinek a magánügye.
2012. szept. 29. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
a mai tiniket éppen a gyerekszülés foglalkoztatja legkevésbé
2012. szept. 29. 13:50
 6/13 anonim válasza:
68%
Álltalában tényleg előjön ez az ösztön a tizenéves lányoknál! Én is azt hittem,hogy megőrülök,ha nem szülhetek. Persze beláttam,hogy felelőtlenség lenne.Majd ha mindent megtudok adni neki akkor jöhet :)
2012. szept. 29. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Azért mert ezen az oldalon fölbukkant néhány kérdés, még ne vonjál le messzemenő következtetéseket a tinilányokról.

Amúgy mindig is volt aki tizenévesen gyereket szült és pl. akart is, csak akkor még nem lelkiztek itt ezen az oldalon és nem sokan szereztek róla tudomást, de most már mindenkihez minden fölösleges információ eljut, ebbe őrül bele a jónép.

2012. szept. 29. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem azt írják hogy tervezik hogy összehoznak egy gyereket hanem hogy szeretnének padig csak tizen évesek. Én is már 18 évesen legszívesebben gyereket szültem volna és még most is de az hogy gyereket akarok nem azt jelenti hogy nincs agyam. Ha nem tudom felnevelni nem szülök ennyi de attól még akarhatok meg álmodozhatok róla
2012. szept. 29. 14:01
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
biztos rájuk tört az anyai érzés.
2012. szept. 29. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Szia:)

sok nő vágyik gyerekre,de van aki irtózik tőlük.

én 16 vagyok,van egy 1 éves kapcsolatom,barátomnak jól fizető munka,ház,stb minden meg van... (nem azért szeretem mert van neki de ez nem lényeg )

Én is szeretnék már babát,vágyom egy kis lurkóra,nagyon szeretem a gyerekeket,ők is imádnak engem,kis korom óta imádom őket,sokat voltam velük ( sokat voltam kórházban a cukorbetegség miatt),de még csak 16 vagyok,és tanulnom kell,szakma kell a kezembe,és valami munka,18 évesen végzem el a sulit,1-2 évet dolgozok,addig is kibulizom magamat,élem a "tini" életemet,barátok,szabad élet,tanulás,utána munka.majd ha kiéltem akkor jöhet a baba,barátom pedig támogat mindenben.(:

2012. szept. 29. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!