AKinek kapott már a gyereke ventolin-t, és tart is otthon babyhalerrel?
Van ventolunuk, és van is babyhaler szerűüségünk
de az oviba nem kell vinnünk! mert nem fullad be, csak ha hörghurutja van.
nekünk ez van a babyha [link] helyett!
Köszi az eddigi válaszokat. És még várom a továbbiakat is.
A lányommal két hete voltunk 4 napig ezzel kórházban. De kb 1 napig kórház előtt itthon voltunk és már kicsit kapkodva vette e levegőt, de még így is időben értünk be, mondta a doki.
Már egy hete jár a bölcsibe. Kérték a készüléket és gyógyszert, mondtam, hogy nem kell, mert ez nem asztma, ami egyk pillanatról a másikra indul be. Erre ma a bölcsöde orvosa beírta az üzenőfüzetbe, hogy kell a gyógyszer (gondolom a készülék is), mert nem veszik be a gyereket.
De én nem szeretném egy nap kétszer hordozni a készüléket, annyira azért nem egy stabil dolog. Ha valami baja lesz, nem tudok másikat venni.
Teljesen el vagyok keseredve.
Ez igen.
igen kell a készülék is mivel a pipából nem tudja beszívni.
Nem is halottam hogy így bekérik.
nekünk az oviba nem kell, és aszmatikus bronhitiszes a fiam!
Mennyivel olcsóbb az a készülék amit belinkeltek, mint a babyhaler!
Kisfiamnak van egy ovistársa, neki a pipát kérték csak a táskájába beletenni.
Nekem a lányom asztmás, babyhalert használunk. Tuti nem vinném be a gyerekközösségbe, mert ahhoz túl nagy, hogy a táskájában elférjen. Nem tudom mi lesz ha oviba megy, de szerintem én is csak a pipát rakom el neki.
Mekkora a gyermeked? Mert ha nagyon kicsi, akkor nem tudnak neki befújni, és valószínűleg ezért kérnek mindent. Nem tudsz valahonnan szerezni egy maszkot? Szerintem az is megtenné nekik.
Szerintem szólni kéne a vezetőnek, hogy erre nem kötelezhetnek. Ha meg mindenképpen fontosnak tartják, akkor vigyetek be egy tiszta tejfölös dobozt, ki kell vágni a ventolinnak való lyukat, azzal is be lehet adni szükség esetén. (Nekünk eleinte nem volt Babyhalerünk, így csináltuk) Ventolinból meg be tudsz küldeni még egyet, az nem drága, íratsz egyet az orvossal.
Amúgy meg tarthatnak ők is bent egy készüléket...
1 vagyok!
amit belinkeltem azt 4 éves korától használja.
tüdőgyógyásznál megnézték hogy tudja e használni és okosan csinálta. akkor mondták hogy nem kell babyhallert vennünk!
nagyon egyszerű haszmálni
5-ös vagyok
Nekünk mindenképpen kellett a babyhaler, a lányom épphogy elmúlt 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!