Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Reggeli-20 hós lányom nem...

Reggeli-20 hós lányom nem hajlandó enni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az apjával eszik hétvégén reggelit, nálam meg nem, ledobja a kaját a földre, ha nem nézek oda.

Próbáltam a szájába tenni, kinyomta a nyelvével, többször csináltam, hogy ha nem eszik megy az ágyba vissza...

Minden más étkezés rendben megy.

tudom a határokat próbálgatja, csak a reggeli étkezés fontos!

2012. szept. 26. 07:51
 1/9 A kérdező kommentje:

Azaz hétközben nem eszik nálam, hétvége meg az apja eteti, legalább akkor eszik.

Lehet az, hogy hétközben nincs reggel apa stb.,ő a szigorúbb szülő.

2012. szept. 26. 07:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd szerintem,lehet hogy még nem éhes.Az enyém ébredés után kakaót iszik,9-ig nem reggelizik mert vagy eltolja,vagy keveset eszik,nálunk nincs tízórai,eszik 9-kor meg délben.Próbálgatja a határokat az is biztos,a szájába ne tömködjed semmiképp,az már erőltetés,ne fenyegesd az ággyal se.Látja hogy ezzel sakkban tud tartani,tedd későbbre a reggelit.
2012. szept. 26. 07:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Megint én eszik már egyedül?
2012. szept. 26. 07:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért raktam 7-re a reggelit, mert 8kor szoktunk menni sétálni (napi bolt vásárlás)

De lehet akkor 8-ra rakom át.

és akkor a 9-10ig alvás maradjon el?

mert kajcsi után vissza ágy, pihi picit a gyomrának (már amikor evett), és utána bolt, és 9-10 ig alszik.

utána 10körül egy fél gyümi, és 12kor ebéd.

De akkor az apjánál miért reggelizik?

megpróbálom holnap akkor amit írtál, és köszönöm!

2012. szept. 26. 09:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Hja igen eszik egyedül, ügyesen.
2012. szept. 26. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Ismét az előző vagyok.Az én gyerekeim reggel fél 7 körül keltek/nek,ennyi idősen is most is.Már nem alszanak vissza ,ébredéskor kakaó,9-kor reggeli,nem eszik a fiam sokat,max fél szelet kenyér,héja levágva felvágottal,vagy gabonapehely magában,kockasajt stb.Délben ebéd,utána alvás 2 néha 3 órát is alszik.Apával ritkábban van így együtt lehet hogy vele azért eszik.
2012. szept. 26. 20:17
 7/9 A kérdező kommentje:
akkor pár napig csinálom, hogy később adok enni, és majd írok.) jó éjt:)
2012. szept. 26. 20:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát most úgy, ahogy de megeszi:) nagy haladás 2 nap:) úgy érzem menni fog ez, nekem is jobb a kedvem és ezt ő is érzi:) köszönöm a válaszod:)
2012. szept. 28. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök hogy jól megy,és Te is jobban viseled a dolgot,biztos hogy ezt is érzi.Sokszor egy pici változtatás a siker kulcsa,és nagyon sokszor az hogy mi szülők ne stresszeljünk.
2012. szept. 29. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!