Most akkor én egy gonosz, lelketlen, irígy nő vagyok a babkocsim miatt?
Van egy egy éves kisfiunk, a sógoroméknak egy 3hónapos-édes, meg egy 7éves-fogadott gyereke.Anyósoméknál szoktunk össze jönni,vagy csak mi ha elmegyünk ott vagyunk.
Anyám által szereztünk egy babakocsit az én családomból-amiért én látatlanba közel 5000ftot fizettem....Lestrapált egy példány ,de arra jó,hogy nekünk nem kell 250km-ről haza húzgálni a mienket is.Valahogy úgy jött ki a lépés,hogy anyósoméknál tettük le először,mert anyám akkor nem volt otthon-szomszéd településen él ő..Erre anyósom kapott az alkalmon ,még fél órája sem volt ott a kocsi,mire rákérdezett,hogy a Zsombika használhatja e...sógoromék 30kmre laknak és hetente többször is ott vannak náluk.Falhoz lettem állítva a kérdéssel,nem akartam bunkó lenn,mondtam száj húzogatva,hogy használják.
Ezzel nem is lett volna gond,mert arról volt szó,hogy a kertben kitolják a babát és annyi.De kezdett felmenni a pumpa mikor már azzal szembesültem,hogy 2hetente mennek haza a babával egy egy hétre "csövezni"anyósomékon.És mikor mentünk haza vinnünk kellett a babakocsinkat,mert a saját babakocsink amire engedélyt kértek ,hogy néha használják-foglalt volt.De ez még hagyján,gyalog több kilométeres sétára mennek vele a másik faluba.Erre én mivel már napok óta forogtam a dolgon ,az első adandó alkalommal hazavittem anyámhoz és otthagytam a kocsit,természetesen most mindenki azon forog,hogy hol a babakocsi-mintha ez lenne a legfontosabb(apósomnak aki mindig mindent..le szr...,és anyósom akinek tudom,hog ymindig szúrja minden a szemét.
De én úgy érzem,hogy ne kelljen már a saját babakocsimról amiért én fizettem és nem is igazán használom,engedélyt kérjek,hogy hol tartom.sztem most irígynek tartanak és már érzem az érzékeltetést,de mindenki nagyon jól tudja,hogy akarunk még egy babát és a sógoromék,nemhogy soha semmit nem tettek értünk,de még igazán egy normális szava sem volt hozzám soha,nemhogy megköszönték volna,mikor még ott volt a kocsi a lehetőséget.És ez engem baromira dühített.Lehet ha annyit mond,köszönjük,hogy használhatjuk leszarnám az egészet és használják,de így,és ráadásul mikor megérkeztünk sem az volt,hogy tessék itt a kocsitok hanem mint marci hevesen ,belakva használták...most akkor én irígy vagyok,mert tökre bánt a dolog,de az igazságtalanságot még nehezebben viselem el...
ja és még ami dűhített,hogy anyósom mivel a másik gyerek volt ott egy hétig ,mikor elmentek folyamatosan a Zsombika nevét mondta az én Dániel fiamnak...És ez egész nap ment...és qra bosszantott,hogy miért nem figyel rá mivel nekem sem a sógornőm nevét mondjda,nemde.Na meg mikor közöltük,hogy a nyaralásunkhoz elhozzuk a babakocsinkat,akkor mondta jól van persze a ZSombika úgy sem használja most..azt hittem felrobbanok,hogy még engedélyt kell kérjek a saját dolgomra.Legközelebb már az lesz,hogy ez a ZSombikáé,amiért én dolgoztam meg,hogy nekünk könnyebb legyen....most akkor én rosszul látom ezt???
Komolyan egy nyamvadt agyonhasznált babakocsin majrézol?
Ha ennyire félted a többiektől akkor hagyd Anyukádnál és nem fogja használni senki.
Szerintem inkább picit irigy vagy.
Miért nem mondtad meg szépen, hogy mentek haza és szeretnétek használni a babakocsit, de ha nem vagytok ott akkor nyugodtan használhatják.
Szia!Elolvastam a történetedet.Úgy érzem,neked az egész pereputtyal gondod van,megjegyzem,jogosan.Nem is igazán a babakocsin van a lényeg -hiszen te magad is írtad,hogy egy régi,lestrapált darab- hanem inkább az anyósod és a sógornőd viselkedése zavar...nem?!Hmmm,hát ami a te tulajdonod,az a tiéd...ezt nem kell túllihegni.Ha elkéri a kocsit és megköszöni a szívességet,egész más a helyzet....de ha amúgy nem vagytok idilli kapcsolatban,nem is értem,hogy van bátorsága!
Tudod,a legjobb,amit tehetsz,hogy kerek-perec megmondod a rokonságnak,hogy mi zavar és hogy szerinted mi lenne illő.Erélyesen közölni,hogy ez nem Zsombika kocsija,nem neki hoztad elsősorban,de nyugodtan használják,HA szükséges és HA kaptak rá engedélyt.
Ne legyél bátortalan,nyisd ki a szád és mondd meg a véleményedet.
Ezen én is kiakadtam volna.Szerintem teljesen jogos a harag.
Akármennyibe is került a kocsi,teljesen mindegy,az a te babádé.Szerintem amúgy mindegy milyen kocsit hagytatok volna ott,ha vadi újat,azt is elvitték volna.Az,hogy anyósod leZsombizza a babádat...önmagáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!