Tényleg lelketlen vagyok?
7 éve vannak papagájaink. Viszont a helyzet úgy hozta, hogy már nincs annyi időm velük foglalkozni, nem tudok annyi mindent megadni nekik, mint régen.
Van egy kisfiúnk, aki minden időmet leköti, és nemsokára érkezik a kistesó. A férjem nem nagyon foglalkozik a madarakkal, úgy kell könyörögni neki naponta, hogy etesse, itassa meg őket.
Többször mondtam már, hogy jobb lenne egy madárbarátnak elajándékozni, de azt mondja, lelketlen vagyok, mert ha eddig jók voltak, akkor eztán is legyenek jók. De tényleg nem nagyon tudok már velük annyit törődni, mint régen.
Szerintem , nem vagy lelketlen ,mert a gyerekeiddel többet akarsz foglalkozni , mint a papagájokkal .
De annak ellenére , hogy a madarak meg a hüllők nem nőnek úgy az ember szivéhez , mint egy kutya vagy macska ,és ezáltal nem is éreznek akkora kötődést .
én esetleg szívesen gondját viselem a csőrösöknek :) Ha még megvannak szólj. Gondos, tisztességes, hű gazdi lennék:) És persze bármikor látogathatod őket.
Nigra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!