Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Örs név - mit gondoltok?

Örs név - mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik, másoknak kevésbé :) Tényleg kiszúrás ez a név? Az első kisfiúnk Mór. Hasonló, nem túl gyakori nevet szeretnék. Nimród a második befutó (bár egyre több van)Jobb ez a választás?

2012. szept. 24. 18:26
1 2
 1/12 anonim válasza:
A Nimród nagyon jó!!!Szerintem az Örs túl komoly név...
2012. szept. 24. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Örs nem tetszik,Nimród se,de az Örsnél jobb.Viszont a Mórhoz jobban illik az Örs:)
2012. szept. 24. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az Örs név, jobban mint a Nimród.
2012. szept. 24. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik az Örs!!

HA tetszik nektek adjátok bátran. A Mór mellett szerintem nagyon jól hangzik.

A Nimród nekem nagyon nem tetszik.

Szerintem jó ha egy fiú név komoly és férfias! Gyerekként pedig lehet becézni, de felnőttként büszkén lehet viselni.

Híres emberek közül pedig nagyon kedvelem Szörényi Örsöt, Szörényi Levente fiát, Illés zenekarban dobol az Örs pár utolsó koncerten.

Remélem az Örs mellett döntötök!!!

2012. szept. 24. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Gratula a mórhoz, gyönyörű név. Nekem a Nimród is tetszik, de az Örs jobban. És a tesó neve mellé is találóbb.
2012. szept. 24. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik,szerintem különleges.:)

34hkm

2012. szept. 24. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Volt egy kedves ismerősöm, akit Örsnek hívtak, így nekem nagyon tetszik ez a név. Mondjuk nekem a Nimród is tetszik, de az Örs ritkább.
2012. szept. 24. 23:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Imádom,engem is elcsábítottál :)
2012. szept. 25. 06:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik az Örs! Egyedi, különleges, de ugyanakkor frappáns. Szerintem gyereknek és felnőttnek is jó név. Mondjuk külföldön biztosan megküzdenek majd a kiejtésével, pl. angol vagy spanyol nyelvterületen, de ez legyen a legkisebb baj.

A Nimród sem rossz, de az Örs sokkal jobb, ill. felénk a Nimród mostanában nagyon felkapott lett.

Nekem még a Tas név tetszik, ami hasonló stílusú. Az is ritka.

2012. szept. 25. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt egy Örs nevű ismerősöm jóképű, komoly fiú, orvos lett. szerintem különleges név, nem rossz választás. A Nimród sem rossz, de felkapott.
2012. szept. 25. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!